Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Dzisiaj kupiłem od kumpla za 10 zł emke.

Elektryczna w sklepie kosztowała 120 zł.

I mam pewien problem.

Gdy z niej strzelam to kulki zazwyczaj latają na 1.5 metra w porywach do 2 metrów.

Co jest tego przyczyna ? Gdy był nowy to strzelał normalnie.

Wie ktoś jak takie coś naprawić ?

Posted

NIE ROZBIERAJ! za 100 PLN (a w twoimwypdaku 10PLN) nie warto - jak sam rozkładałem takie dziadostwo, to dostałem sprężyną w powiekę (Bogu dzięki, że zamknąłem oko) - nie ryzykuj...

• 2 weeks later...
Posted

Bo to byl boyi,

zmije nie maja za duzo olejku w glowie widze... boyi ma normalny gearbox (w miare), w sensie wyglada tak, jak powinien wygladac tani chinczyk.

A ten kolo ma za 10 zl. cos, co jest pewnie jeszce replika double eagle, i wogole, lipa bryndza srututu, nic z tym nie zrobisz. TEORETYCZNIE posklada.

Prajtycznie, jesli to kupil, to oleju w glowie do takich rzeczy nie ma, wiec nie ma tez sensu zeby ten syf rozbieral

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

a mi sie nudzi więc coś napisze , prawdopodobnie to m4 jest z jakiś tanich militarii czy innego shitu bo tam takie "coś" lata za 130zł.

Nie ma to pewnie gejboxa tylko troche plastiku i plastiku i plastikowych zębatek więc moja rada , ciesz się życiem , kup normalny karabin a ten powieś na ścianie , niech te 10zł nie pójdzie się kochać i niech cieszy oko :)

• 3 months later...
Posted

za 10 zł wywal na allegrosz za 15zł ! może ktoś kupi ten chłam, jak tak zamierzasz zacząć zabawę z asg to od razu to zakończ bo na tandecie daleko nie pojedziesz...