Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dobrze słyszałeś, ale dotyczy to II generacji PJ - body z absu w stocku - która jeszcze w niektórych sklepach stoi jako A&K oraz jest dostępna na rynku wtórnym. Tam komora HU była nieco niestandardowa (do tego plastikowa), przez co popularne gumki HU nie pasowały. W nowszych generacjach (PJ/Boyi oraz PJ4 z metal body) ten problem już nie występuje, choć, jak pisze Szmerglu, komora jest niezbyt dobra.

Pozdrawiam.

Posted

Ogólnie te jednoczęściowe komory od Boyi i dokładane do body PJ-ta są podłej jakości. U mnie na tej komorze w emce było 360 fps, wymieniłem komorę na inną i jest 415. Wynik mówi sam za siebie.

Posted

Nie chodzi o teflon, tylko zdystansowanie od gb i w lufie zewnętrznej. Dysze boyi mają inne wymiary niż standardowe (np. w m4 jest dłuższa), co przekłada się na problemy przy modyfikacjach. W obu boyach (spr i m4) miałem to samo.

Posted

Osiągi były tak samo mizerne na stockowym zestawie cylindra i na boreupie systemy. Teraz śmiga przepięknie :P Michalll nie forsuj teorii, że komora Boyi choćby leżała obok jakiejś porządnej komory bo tak nie jest :P