Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] AKM CM.048M [CYMA]

Recommended Posts

Posted

No to lipa trza będzie wymienić. Ale jeżeli nie było w tym Twojej ingerencji to ja bym odsyłał do taiwanguna. Zadzwoń do nich i się dowiedz co i jak. U mnie przysłali kolimator na złym montażu i selektor był nie dokręcony. Bądź dobrej myśli ciesz się że to nie airsoftguns bo były by spore kłopoty z "łącznością" ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra jakoś sobie z tym sam poradzę , a wracając do selektora to faktycznie u mnie też był całkowicie nie dokręcony - prawie nie trzebe było go przeuswać bo sam sie przesuwał ;-)

Posted

Mój był "dokręcony" - po pierwszym strzelaniu się poluzował.

Zgodnie z poradą wozzie33 dokręciłem i teraz trzyma jak ta lala :-P

Boczny montaż także wymagał regulacji.

Generalnie teraz przejrzałem całą replikę i podokręcałem co się dało.

Ten "przegląd zerowy" tyczy się chyba tylko gearboxa :evil:

Ale na następną akcję będę gotowy :killer:

Kupiłem też taki Hicup zobaczymy jak się sprawdzi w działaniu.

Posted

A właśnie i chciałem jeszcze powiedzieć ze ta część którą pokazałeś to szczerbinka ;) muszka jest na lufie :)

Przez cały czas mówiłem o szczebince ,a nie o muszce - z nią wszystko ok , myślę, że możemy już zamknąć temat muszek i szczerbinek :-P

Posted

Może trochę głupie pytanie: skąd wynika różnica w kolorze drewna pomiędzy fotami na krakmanie a tymi zapodanymi przez kolegę Alabastera? Jego kałach wydaje się mieć ciemniejsze drewno. Inne naświetlenie czy taki rozrzut między sztukami?

Posted

Tak też zrobiłem, przed przeczytaniem :). Okazało się, że źle była płytka metalowa ułożona i to ona odpowiadała za brak reakcji. Uff. :). Teraz pozostał już tylko problem luźnej szczerbinki. ;).

Posted

jest! nareszcie...śliczny, czarniutki...mmm...CM.040C

Właśnie odebrałem paczuszkę...jestem jeszcze w szoku więc mogę bełkotać ;) Replika wykonana po prostu cudnie. Nic nie lata, nic nie trzeszczy, szczerbinka w porządku. Waży aż miło...a z podłączonym granatnikiem to już w ogóle...ręka się trzęsie jak sie podniesie :D