skywalker Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) Jakiś świeży sklep. Trafiłem na jego stronę całkiem przypadkiem szukając magów do M16/M4 BOYI na alledrogo, których akurat nie było w żadnym większym sklepie, w ilości która by mnie satysfakcjonowała. ogólnie rzecz biorąc jakiejś cenowej rewelacji nie ma, ale np. na przesyłce nie zdzierają tak jak niektórzy, a ceny właściwie normalne. + dla gunsworkshop założyłem konto, zamówiłem co chciałem, dostałem potwierdzenie zamówienia numer (UWAGA!) 10 :D zamówienie złożyłem około 18. O godzinie 19 zamówienie miało status 'Wysłane' i rzeczywiście, na stemplu była data z tego dnia, w którym wykonałem zamówienie. Brałem magi więc nie wiem jak to z gwarancją. Magi miałem u siebie przed upływem 48h. Poczta polska mnie pozytywnie zaskoczyła. Nie ma do czego się przyczepić poza zamówieniem numer 10 :) Edited January 30, 2009 by skywalker Quote
lucio Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Niestety niewiele tam mają ! a jeśli już to ceny nie powalają na kolana Nie jest to opinia kupującego! Asortyment mają jaki mają, tutaj należy oceniać obsługę i działanie sklepu. Szmer. Quote
Recommended Posts