Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PanzerFaust III - Zlot Szczecin

Recommended Posts

Posted

Przypominam, że terminy wpłat są do 10 lipca.

Niektórzy dowódcy rekrutują, więc jest jeszcze szansa na załapanie się :-)

• 2 weeks later...
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

14 Sierpnia:

10.00 - 23.00 - Rejestracja uczestników.

18.00 - 20.00 - Liga HeavyShit. (Przewidziane nagrody)

20.00 - 21.00 - NapoleonFaust

21.30 - Odprawa Dowódców.

15 Sierpnia:

7.00 - Pobudka.

8.00 - Zbiórka, wprowadzenie, oznaczenie stron.

10.00 - Rozpoczęcie rozgrywki.

19.00 - Zakończenie rozgrywki.

19.30 - Obiadokolacja zapewniona przez organizatora (grochówka + chleb) .

21.00 - Impreza integracyjna.

16 Sierpnia

10.00 - Oficjalne zakończenie zlotu.

Posted

Po traileru już widać poziom i profesjonalizm imprezy !

Nie skłamię, jeśli powiem, że Panzerfaust to najbardziej klimatyczny zlot asg w Polsce !

Zachęcam do zapisywania się, jeszcze tydzień dla spóźnialskich pozostał ! :)

Posted

Za trajler pełen SZACUNEK Koledzy. Naprawdę pokazaliście jak to powinno się robić, pomimo braku profesjonalnego studia. Nie skłamię jeśli stwierdzę, że to najlepszy wstęp do zlotu/imprezy/scenariusza ersoftowego jaki widziałem.

Czapka z głowy i oby dalej też tak było :).

Posted

Popieram Małzonka ;-) Nie, żeby tylko przez lokalny partiotyzm, ale Sfora'ki naprawdę wiedzą jak zrobić dobry i klimatyczny zlot. A trailer w skali od 1 do 10 po prostu 50! :-)

Posted

Do wszystkich osób które uczestniczyć będą w Zlocie PanzerFaust III:

Na forum pojawiła się mechanika obowiązująca podczas rozgrywki. Znajomość mechaniki jest obowiązkowa, więc zachęcamy do zapoznania się z tematem.

Mechanika:

http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1592

Mapa Terenu:

http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=36005

Zachęcamy też do przeglądnięcia naszych materiałów fabularno - promocyjnych.

Trailer:

Plakat:

http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=36034#36034

Gazety stron konfliktu:

http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=35875#35875

Zapraszamy!

J.S.P. Sfora.

Posted

Informacja odnośnie płatności:

Ostateczny termin wpłat to niedziela 26.07 - proszę o poważne potraktowanie sprawy gdyż wpłaty po tym terminie nie gwarantują otrzymania gadżetów.

Pozdrawiam!

Posted

Proszę się porejestrować na forum sfory, ponieważ brak zarejestrowanych dowódców oddziałów chrzani reszcie armii działania ;-), że o szeregowych członkach (piękne stwierdzenie ;-) ) nie wspomnę.

Żeby nie było po niku to to min. było do Ciebie Von Zakapior ;-).

Posted

Witam!

Na terenie obozu podczas trwania całego zlotu nabyć będzie można:

- w punkcie cateringowym

kiełbasa - 5 zł

karkówka - 10 zł

kaszanka - 5 zł

- na stoisku firmowym sklepu "Creazy Bee" - kulki precyzyjne guarder 0,20 0,23 0,25 0,28 w cenie 38 zł za worek 1 kg, oraz drobne części do AEG'ów.

Posted (edited)

Dzień rozpoczęcia zlotu zbliża się wielkimi krokami, zostało już niespełna pięć dni! Organizatorzy przybywają na miejsce zlotu już w środę, uczestników zapraszamy w piątek z samego rana. Jeżeli dowódcy stron konfliktu odczuwają potrzebę większego wzmocnienia swoich baz zapraszamy nawet we czwartek.

Przypominam o obowiązku posiadania dowodu osobistego, który będzie niezbędny podczas rejestracji, oraz znacznika trafienia bez którego nie będzie można wziąć udziału w rozgrywce.

1ac79535e5ba7fd1m.jpg

f4aacd4f612cfc4fm.jpg

Edited by Sfora_Goose
Posted

No i po...

Wielkie podziękowania za organizację rozgrywki, naprawdę udało Wam się dokonać rzeczy WIELKIEJ i nad Nami (graczami) zapanować w dyskretny sposób przez sędziów :-).

Sam scenariusz był rewelacyjny i poprowadzony bardzo dobrze. Grochówa PO rozgrywce to był strzał w 10-tkę. Materiały wydawane dla graczy - 10-tka, organizacja pola rozgrywki - 10-tka.

Szczególnie rozbawiły mnie listy dla wojaków od rodzin, tudzież grup różnego autoramentu ;-).

Bawiłem się ze swoim TF-em rewelacyjnie i dziękuję za ciepłe słowa i pochwały mojej skromnej 8-mej Górskiej, płynące z ust Sztabowców.

Dziękuję mojemu oddziałowi za całą rozgrywkę, następnym razem jak się będziecie tak opierdzielać z wykonywaniem rozkazu "do ataku", to nie będę świecił przykładem do odstrzelenia, tylko się przejdę po krzakach jak NKWD i będzie friendly fire ;-). Dziękuję Wam raz jeszcze szczególnie, że połowę osób widziałem pierwszy raz na oczy i uważam, że wszyscy naprawdę jesteście Świetni i będziemy mieli okazję na niejednej imprezie pobiegać ze sobą raz jeszcze :-).

No i podziękowania dla przeciwników, naprawdę miło było ganiać się po krzakach i wymieniać z Wami kompozytem.

Do zobaczenia za Rok, na następnej odsłonie Pancera, pewnie z udziałem "TerminatorówPanzer3" ;-).

P.s. Tylko postawcie więcej niż te 3-4 toi-toiki ;-).

Posted

Szczególnie rozbawiły mnie listy dla wojaków od rodzin, tudzież grup różnego autoramentu ;-).

Tymczasem oficjalnie pragnę Cię poinformować, że wiecej z Tobą nie piję: dostałem pocztą polową urzędowe wezwanie do zwrotu wątroby ;)

Impreza była świetna, a mój dowódca (ten ponury typ, któego cytuję ;)) naprawde wspaniały. Reszta oddziału zresztą też :)

Posted

Dziękuję wszystkim uczestnikom za grę, a w szczególności Koledze Marcinowi za transport.

Przepraszam Kol. SHAW'a za zamieszaniem wokół mej osoby. :-F

Pogoda super, rozgrywka także, no i najważniejsze- Uczestnicy i Organizatorzy, za wniesiony klimat i trud :!:

Do zobaczenia za rok

Posted (edited)

Impreza Super !! Ogólnie organizacja tez niezle. Oddział 8 th Górskiej był najbardziej profesjonalnym oddzialem na calym zlocie. "Łosie 3" -strategiczny team całego zlotu:D :killer: :uśmiech: :killer: :evil: :killer: Co do obozowiska to sadze ze piasek nas pokonal:D Wielkie podziekowania dla kolegów i koleżanki Czarnej MAGDY M. za bardzo dobra atmosfere oraz naszemu dowodzy "ŁOŚ 3" za organizacje wyjazdu:) :uśmiech: Dziekuje organizatorom. Gratuluje Vietnam bohaterskiego lotu na terminatora:D W nastepnym roku bedziemy robic wilcze doły na nich:D Jest co wspominac:) pozdrawiam Wojtek Glogów PS: SZULI wisisz mi za wode 5 szekli:D :twisted:

Edited by muti861
Posted

Naprawdę było bardzo fajnie szkoda ze za rok dopiero następny panzerfaust ale napewno się zjawimy jeszcze raz Podziękowania dla organizatorów :):):):) :-F

Posted (edited)

W imieniu KPM dziękuję za udaną imprezę.Wspólnie z SPZ działaliśmy jako oddział Pacemarker.Przeprowadziliśmy atak na bazę Angryku zdobywając ją i sztandar z 8 Górską, który służył jako trofeum do fotek.Ostatni respawn był w naszych rękach do końca uniemożliwiając przeciwnikowi odradzanie się.Ostatni szturm na bazę odparliśmy wspólnie z innymi dzielnymi oddziałami a drugiego terminatora skokiem na tygrysa zadławił dowódca Rangers KPM.

Veni , Vidi, Vici .

Edited by Dantee
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...