Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja także kupiłem tą replikę u krakmanów za 219 zeta. Jest to moj pierwszy "profesjonalny" AEG :-P . Jestem z niego bardzo zadowolony. Z 20 metrów da się w kogos trafić. Według mnie to sie bardzo opłacało.

Pozdrawiam Punisher

Posted (edited)

Właśnie dotarł do mnie tłumiczek z silesia factory- jest to tłumik micro( standardowo 80 mm , 35 mm średnicy), ale poprosiłem jeśli to możliwe o skrócenie go do 6-6.5cm.

To co dostałem ma dokładnie 67 mm długości, wygląda na replice bardzo fajnie i do tego nawet zauważalnie ją wycisza( co przy tak nikczemnej długości jest nie lada sukcesem)

11032009001.th.jpg

Sorry za jakość fotki ale niestety z fona

Moim zdaniem z tłumikiem replika zyskała na charakterze.

ps. zakupiony pare dni temu magazynek hi-cap boyi z oznaczeniami h&k nie blokował się w gnieździe- trzeba było lekko przypiłować mocowanie w magu.

Magi od kolegi tej samej firmy ,ale bez oznaczeń były nieco ciaśniejsze ale zaskakiwały, mid-cap firmy mag też siedzi bez modyfikacji.

Jak widać z chińskimi akcesoriami nigdy nic nie wiadomo- no ale parę minut zabawy z pilnikiem i po problemie

Edited by 99TOMCAT
Posted

Ja mam low capy Boyi i pasują idealnie do stubbiego. Żadnych zacięć, podają wszystkie kulki.

P.S. Mój Stubby ma przebieg już ok 10k kulek na batce 9,6 i działa bez problemów :)

Pozdro :)

Posted

Poprawcie mnei jeśli się myle, ale na gunfire nie ma tego jg co najwyzej gfc z metalowym body oraz a&k ale też repliki nie kosztują 220zł a 600-700..

Ja osobiście mimo sympatii dla swojego maleństwa nei wydał bym takiej kasy na tę repliczkę... Do tego jak ktoś szuka fps-ów to raczej nie kjupi normlaną emkę , bo to jest wybitnie do cqb i tam się sprawdza świetnie...

Ps. Tak swoja drogą to widział ktoś w Polsce lufę precyzyjną 180mm? Po zamontowaniu tłumiczka mam miejsce na max 190mm lufę i troszkę żal mi montować 140mm systeme. Ideał to wsadzenie promyka 180 ;-) Wiem wiem to podwaja wartość repliki ale miałem okazję odczuć różnice między systemą i promykiem .

Posted

Ja mam z TaiwanGuna i ma 360 FPS mierzone na chrono.

Różnica miedzy tym za 220zł z JG, a tym za 600zł z GFC jest chyba tylko w body i baterii. JG ma 8,4 V a GFC 9,6 V. Zasięg i skupienie takie same.

Pozdro :)