Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

To ja się bezczelnie podepnę pod temat ;)

Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat następujących lunet typu ACOG:

- replika ACOGa firmy ProArms (KLIK). Głównie chodzi mi o jakość wykonania, najlepiej w porównaniu do ACOGa G&P.

- replika ACOGa "noname" ze sklepu tarcza.pl (na allegro). Tu mi chodzi zarówno o samą jakość wykonania lunety, jak i o sprzedającego. Widzę, że ma sporo negatywów, i poczułbym się lepiej wiedząc, ze może ktoś już u niego takiego ACOGa kupił i jest zadowolony. Nie chciałbym trafić na lunetę "made in china" która np. pochodzi z partii, gdzie wszystkie lunety miały popsutą regulację lewo-prawo (bo taką mam; ), a sprzedający "zapomniał" o tym napisać w aukcji.

- replika ACOGa z posta wyżej (z gunfire.pl).

Posted

Tam, wyŻej piszący już ma, poczytaj od początku

Niespecjalnie rozumiem, o co Ci chodzi...

Co do ciężaru - ciężka może i jest, ale tu chodzi o lans ;)

Wciąż czekam na opinie. Tyle ludzi łazi z ACOGami, a nikt się tymi bliżej nie zainteresował?

Posted

Oczywiście, że większość ma kolimatory, z prostej przyczyny - bo są tańsze. Ale widzę, że lunety też schodzą ze sklepów, więc na pewno sporo ludzi je ma.

A temat o chińskich ACOGach z allegro znalazłem, nie w tym temacie i nie w tym dziale nawet, ale w dziale "Upgrade i tuning". Tak czy owak dzięki za info, że taki jest, inaczej bym go nie znalazł ;)

W takim razie byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opinie o ACOGu Pro-Arms'a. Nie muszą być nawet opinie użytkowników, ale może ktoś coś czytał na zagranicznych forach (jakieś linki itp). Ja szukałem już parokrotnie i kupa. Z góry dzięki.

Posted

Może nie ACOGa ale kupowałem inne rzeczy na tarcza.pl i wszystko było ok ;)

A tego z gunfire ja bym nie brał (też pomału myślę o tej lunetce ;) )bo nie widzę tam mechanicznych przyrządów celowniczych, chociaż domyślam się że nie są one zbyt wygodne to jednak mając jakieś doświadczenia z lunetą uważam że moga być bardzo przydatne w asg :P