Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No właśnie jak to z nimi jest?? Potrzebuje opinii ludzi którzy takowe magi posiadają.

(Temat tutaj pewnie nie pasuje ale w dziale "Dla zielonych" Nie moge pisać. Ponoć jakiś brak uprawnień)

Posted

Chodzi o te LowCapy na 50 kulek z atrapami nabojów? A co ma z nimi być?:> Już o nich było o ile się nie mylę. Sam posiadam cztery sztuki i wszystkie bardzo ładnie podają. Całkiem nieźle wykonane, pewnie siedzą w gnieździe. Nie grzechoczą i nie trzeba nakręcać dlatego HiCap poszedł w odstawkę :) Polecam

Posted

Kolega zakupił dwie sztuki Low Capów DBoy do G36.

1) Uszka się szybko skruszyły.

2) SRC G36 - magazynki trzeba było "dobijać" do body, a i tak wypadały.

3) JG G36C - jak wyżej.

4) CA G36C - jak wyżej.

Jeśli koledze Pietraszce chodzą to gratuluję. U nas nie działały i zrezygnowaliśmy z nich.

Każdy kupuje LowCapy CA.

Wiem, że na taiwangunie są magi P&J. Tych nie testowaliśmy jeszcze.

Posted (edited)

3) JG G36C - jak wyżej.

4) CA G36C - jak wyżej.

Jeśli koledze Pietraszce chodzą to gratuluję. U nas nie działały i zrezygnowaliśmy z nich.

Każdy kupuje LowCapy CA.

Wiem, że na taiwangunie są magi P&J. Tych nie testowaliśmy jeszcze.

mam zarówno low-capa jak i hi-capa w replice jg i 0 problemów- siedzą pewnie i mocno, nic nie trzeba dobijać....

Edited by 99TOMCAT
Posted

3) JG G36C - jak wyżej.

4) CA G36C - jak wyżej.

No to faktycznie nieciekawie :???: W każdym razie ja używam dokładnie TYCH magazynków i jestem z nich bardziej niż zadowolony. W mojej G36C JG siedzą bardzo pewnie. Uszka faktycznie wyglądają na delikatne ale ja nie łączę magazynków i póki co jeszcze się trzymają. Poza tym mag jest bardzo solidny, nie boję się upuścić go na ziemię przy zmianie.

Posted

A ja mam 2 Low Capy od P&J (właśnie te) i podają bardzo dobrze tylko mam problemy z ładowaniem kulek. Pisze, że wchodzi 48, a na 40 kulce już jest wielki opór. Myślę, że trzeba to porządnie nasmarować (widocznie nie zrobiłem tego porządnie).

Posted

Mam jeden taki magazynek. W CA i JG podał i wchodził elegancko. Ale tak w ogóle to trzeba było go rozebrał i złożyć, bo nie chciał z początku w ogóle działać. Ale teraz śmiga jak złoto. ;)

• 2 weeks later...