Bren Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Planuje przerobić kilka rzeczy i moze zrobić jedną lub dwie nowe. Brakuje mi w tej chwili dłoch rodzajow materiału: 1. Materiału antypoślizgowego, takiego jak w kamizelkach jest naszywany w miejscu gdzie opiera się kolbę. Myslałem o zastosowaniu mikrogumy z podkładek pod mysz. Nada się? Ma ktoś lepszy pomysł co wykorzystać lub gdzie to kupić? 2. Druŋa rzeczą jest gabka z siteczką 3D, taką jak wykorzystuje się na plecy plecaka lub na ścianki rzeczy przylegajace do ciała. Chodzi, zeby to przynajmniejw minimalny sposób oddychało. Z czego to zrobić lub gdzie kupić? Quote
kthulhu Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 ad 2. Zwykla siatka konstrukcyjna (najtansza to koszt okolo 10-12 zl w detalu za mb), lub typowa siatka dystansowa (polecam kontakt z uzytkownikiem R2iD2 na allegro, posiada takowa). Ad 1. Mozesz wzorem bodajze Janysta (w kilku kamizelkach jego to spotkalem) zastosowac taka tkanine jak usztywnienia wewnetrzne w ladownicach od PLCE (jakby co, to PW do mnie) lub kombinowac z jakimis innymi bajerami typu sztuczny zamsz czy cos w tym stylu jak wiele rodzimych i nie tylko rodzimych firm. Quote
Recommended Posts