Leo_111 Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Witam , jestem posiadaczem beretty bella...już z pół roku . Jako , że był to mój pierwszy gaziak i wcześniej z nimi styczności nie wiedziałem co jest grane .Dopiero przy porównaniu z innym gaziakiem zauważyłem ,że ładowanie gazu odbywa się zupełnie inaczej... W mojej "bereni" kiedy ładuje gaz , psika/tryska/leci on dosłownie wszędzie , owszem magazynek da się naładować jednakże , nie dość , że wymaga to dużo papraniny to dużo gazu zostaje zmarnowane . Swego czasu dużo przy tym kobinowałem...dokrecałem odkręcałem zawór , wymieniłem uszczelki...na te z zestawu , problem jak był tak jest . Moje pytanie , gdzie leży wina? Edited January 12, 2009 by Leo_111 Quote
dark_griph Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 (edited) Kup zapalniczkę z zaworem do ładowania. Z tego zaworu wydobądź uszczelkę i wciśnij ją w zaworek do ładowania obecny w magazynku. Edited January 13, 2009 by dark_griph Quote
Recommended Posts