Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Posiadam M15A4 ze stałą kolbą od Classic Army. W najbliższym czasie chciałbym dokupić sobie magazynki i tu pojawia się pytanie. Jakie magazynki innych, tanszych firm pasują do owej repliki? Czy może dozbierać troszke $$ i kupić sobie magazynki CA (ktore tanie niestety nie są). Chcicałbym kupić sobie z 2-3 mid capy.

Posted

Powiem ci tak, g&p się tną, ale po popracowniu nad nimi można uzyskać dobrego maga-ale tanie nie są, z KA ludzie też na tym forum narzekają, lowy z p&j- dobre albo do bani, w zależności od dostawy. Nie pozostaje ci nic od CA, ale jest pewien dinks:

http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ma...ld_6_szt_130_bb

http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ma...16_6_szt_130_bb

wychodzi albo 37,5 zł albo 43,3zł tylko trzeba znaleść kogoś kto kupi razem z tobą,

pozdrawiam

Prezes

PS: Używanie ,,szukaj" nie boli.

Posted

Mi mag hi-cap z boyi podaje cudnie, ale to hi-cap, mój kumpel ma 8 real-cap'w po 20 BB podają mu w M15 bardzo dobrze, co dla niego jest ważne bo jest parasnajperem w drużynie... kupił je za ok 20 zł/szt. ale nie pamiętam firmy, STAR chyba...

pozdrawiam

Posted

Low Capy za 40-50 zł są bardzo dobre. Siedzą pewnie w gnieździe, ładnie podają. Ja tylko miałem problem, że mi low cap się rozerwał na samym początku jak wyciągałem z gniazda. Sprawę załatwiłem klejem.

Posted

Z kumplem zamówiliśmy 10 real i 10 mid capów STARa. Podją kulki bezproblemowo, do realcapów uwag zasadniczo nie mam. Co do midów to lubią się czasem zaciąć ale tylko moje, kumpla śmigają bezproblemowo.

Posted

mam magi różnych firm

mag - działa super

ca- bez problemu

g&p - no kto by pomyślał ale są czasami problemy z podawaniem

pj - kijem przez szmate nie tykać

boyi - nie jest źle do momentu aż się nie urwie bolec trzymający bebech w metalowej kopercie - wtedy jest masakra

stara pożyczałem od kumpla swego czasu i albo to była wadliwa partia albo coś. Sprężyna była za słaba by mniej więcej 20-30% ostatnich kulek nie podaje.

• 1 month later...
Posted (edited)

Nie chce zakładać nowego tematu bo che sie tylko upewnić, dlatego pisze tu:

czy magazynki Hicap 300 P&J i Boyi pasują do m15a4 ca?

Edited by Styku
  • 2 months later...