Brenten Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Szukałem i niestety brak wyników. http://gunfire.pl/product-yid-1152189726-M...L-do-M16M4.html Miał ktoś do czynienia z tymi magazynkami? Jak się sprawują?
Kalashnikov Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Mam 7 ciężko wchodzą do gniazda w M4 CA nie wchodziły prawe w ogóle na początku, ale powsadzałem i powyjmowałem je parę razy i wyrobiły mi gniazdo tak że teraz nawet nawet wchodzą. Nie wypadają same przy zwolnieniu blokady co trochę przeszkadza w "dramatycznych" sytuacjach. Ładnie podają nie miałem z nimi ani 1 problemu. Kolor czarny trochę denerwuje ale da się żyć. ;) Planuje kupić lowy CA tylko dlatego ze mają szary kolor. ;) Aha ja mam low capy P&J ale gadając z krakmanem powiedział ze P&J to te same magazynki co boys... Edited January 8, 2009 by Kalashnikov
Guest Kret Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ja mam i jakbym mial wybierac to wole te niz CA. CA potrafily nie podawac, z tymi nie mam zadnych problemow.
Shadow Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Podają ślicznie zarówno w CA jak i G&P. Było już pisane o tych magach...
Recommended Posts