Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Temat ma pełnić funkcję rozgrzewania i tak już gorącego tematu jakim jest wejście na rynek jednej z najbardziej oczekiwanych replik tego roku (to tylko moje zdanie... :mrgreen: )

Co sądzicie o tym karabinie i jakie są wasze opinie na temat firmy A&K bo wiadomo że GB jest owej firmy

Posted

A&K nigdy się zbytnio nie popisało, ostatnio te ich SRki są całkiem ciekawe, poza tym A&K to od początku PJ z tego co mi wiadomo. A te sie sypały na potęgę.

W środku wydaje się chyba będzie GBv3, ze wzgłędu na gietkową konstrukcję całego systemu. Ale prędzej będzię jakaś modyfikacja V2. A&K chyba nie zrobiło nic na V3? Czy się mylę.

Działający boltcatch jest tutaj ciekawostką. Najbliżej znam coś co ma takowy to VFC za 1700 zł. ;D Ciekawe jak szybko będzie się psuł.

Komory nie mogę z dostępnych filmików dojrzeć. Podejrzewam, że będzie to jakaś hybryda tej z scar'a CA, tak samo jak system selektora ognia. W scarze CA okropieństwem było ustawiać to cudo, nigdy tego do końca nie opanowałem.

Kolor z filmów to bardziej mi przypomina DE Magpula niz jakiś tam TAN, ale to może wina kamery, oświetlenia. Zobaczymy jak wyjdzie.

Ciekawe jak będzie z kompatybilnością magów, będą pasować normalne stangowskie czy nie? Niby zwalniacz jest w tym samym miejscu.

Posted

Też strasznie oczekiwałem tej repliki, sądzę, że po zdjęciach nam koloru oceniać nie można jeszcze, bo odnoszę wrażenie, że faktycznie najlepszej jakości nie są. W Polsce pewnie będzie kosztować około 700 zł, jeśli do nas dojdzie.

Także jestem magów ciekaw. bb

A Boltcatch, obstawiam jak w moim Hk416 VFC - szybko zejdzie...

• 1 month later...
Posted

No więc jednak się pojawi :D i do tego w końcu dostaliśmy wyraźne zdjęcia, i czarna Masada wg mnie wygląda naprawdę dobrze. Więc skoro do wyglądu tak się przyłożyli to może do wytrzymałości bebechów też. Ale z mocą przesadzili... W każdym bądź razie nie mogę się jej w Polsce doczekać :D

Posted

Jakby Magpul wydal oswiadczenie, czulbym sie lepiej. Ale tak czy inaczej, uzytkownicy faktycznie potwierdzali te nieszczesne 470 fps. Zobaczymy, bedzie na WGC to kupie !

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...