lukaso Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Witam serdecznie wiąże sie z kupnem paru magazynków midcap od Boyi i jestem ciekaw jak beda sie spisywac w M4 od JG??? W sumie korzystałem z szukajki i wujka google'a ale nic nie znlazłem :( czy ktos z Was posiada moze taka konfiguracją: magi Boya i m4 JG??? W sumie w dalekiej przyszłości wiążę się z kupnem M4A1 od G&P i następne pytanko czy te magi również spasowały by tam??? Pod słowem "spasowały" ogólnie w obu przypadkach kryję się to czy dobrze siedza w gnieździe, czy nie ma problemów z eksplaatacją, czy dobrze podają kuleczki. :) bardzo prosze o pomoc i z góry dzięki Pozdrawiam Quote
zombie_snake Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Miałem HK416 i M733 JG i muszę powiedziec, że magi Boyi pasowały idealnie. Nie telepały się, nie wylatywały same, nie wybuchały i nie próbowały odgryźc mi rąk. Quote
augustox Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 BOYi robi midy do eMek ? Masz linka ? Czytałem na temat mid'ów do eMek i morał taki że najbardziej się opłaca midy CA,mniej wrażliwe od G&P a na dodatek tańsze o jakies dobre 10zł,zależnie od sklepu.Na Capri metalowe midy CA mają po 50zł :) Quote
Recommended Posts