Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak bylo poprzednio, ale mam pare zastrzezen co do aktualnej wersji strony:

:arrow: Tlo obrazkow nie jest identyczne z tlem strony, co powoduje iz na stronce pojawiaja sie "kwadraty z obrazkami"

:arrow: Polskie fonty... Krzaki pojawiaja sie np. w dziale "historia"

:arrow: Niektore fotki w dziale "wyposazenie" nie chca sie pojawic

Ale ogolem jest ok :)

Posted

Lepsza ta bo na starej nic nie dzialalo (przynajmniej jak ja sprawdzalem)...

Struktura jest troszke nieczytelna

Trudno poznac ze zdejc kto jest kim ale ladnie wyglada :)

Zdjecia w zbrojowni nie dzialaja

Ladne zdjecia z lewej strony i wogole fajna stronka tylko wkurza mnie ten krzyzyk zamiast kursora.

Posted
Tlo obrazkow nie jest identyczne z tlem strony, co powoduje iz na stronce pojawiaja sie "kwadraty z obrazkami"

IE ==> bgcolor="#74563a"

Photoshop ==> RGB: #74563a

może jestem zbyt ograniczony ale niaczaje co tusie moze nie zgadzac powiem wiecejsprawdzałem strone na róznych kompach i nie było tego problemu choc wiem ze nie tylko u Cibie tak siedzije nie wiem co to moze byc moze przyciemnij monitor odrobine :wink:

to ze sie fotki nie ładuja to wiem =] po prostu przygotowąłem strone a fotki wrzuce kiedys tam jak odnajde płyte :?: a nie bedzie mi sie chciało w kodzie grzebac...

Podoba mi się definicja buca

najwazniejsze to nie być w zyciu bucem :P:P:P:P:P

no o wiele lepiej niz poprzednio

"Nawet najwięksi matematycy zaczynają od zera"

pzdr

wilku

Posted
może jestem zbyt ograniczony ale niaczaje co tusie moze nie zgadzac powiem wiecejsprawdzałem strone na róznych kompach i nie było tego problemu choc wiem ze nie tylko u Cibie tak siedzije nie wiem co to moze byc moze przyciemnij monitor odrobine :wink:

Powodem jest za mała liczba kolorów ustawiona na kompie. tam gdzie 24bity bedzie git, a tam gdzie 16 bedzie niegit.

• 1 month later...