Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam! Mam zamiar w najbliższym czasie przejechac się do Krakmanów w celu wymiany paru części w cm.027. Planowałem zakupić taki zestaw:

- GUMKA

- PRECKA

W tej Cymie niestety razem z precką trzeba wymienić komorę HU, tylko jedna na taiwangunie jest do MP5

- KOMORA

Czy ten zestaw będzie ok?? Znacznie poprawi osiagi mojej repliki?? Jeśli tak to w jaki sposób?? Czy oprócz skupienia zwiększy sie też zasięg i moc??

I czy Krakmani zamontują wszystko na miejscu??

Pozdrawiam!

Posted

Witam, części są ok tylko lufa jest zbyt krótka ale to już ci w sklepie doradzą

co do komory to wymieniałem w kilku lufę i gumkę i nie zmieniałem komory wiem że problem z komorą jest w chinskich emkach ale że w kałaszu to nie słyszałem :roll:

Posted (edited)

Tylko ze to nie jest kałasz ale MP5 :P Nawet w tytule tematu jest napisane :) Ta cyma ma właśnie niestandartową lufę i komore, wieć raczej bedzie problem...

Edited by MJ91
Posted

O nie wiem czemu skojarzyłem z kałaszem, tak jakoś widziałem cyma i pomyślałem o kałaszu. :lol:

W takim razie części są dobre te co podałeś w linkach, co do komory to nie wiem nie naprawiałem nigdy mp5 cymy. :-P