MJ91 Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Witam! Mam zamiar w najbliższym czasie przejechac się do Krakmanów w celu wymiany paru części w cm.027. Planowałem zakupić taki zestaw: - GUMKA - PRECKA W tej Cymie niestety razem z precką trzeba wymienić komorę HU, tylko jedna na taiwangunie jest do MP5 - KOMORA Czy ten zestaw będzie ok?? Znacznie poprawi osiagi mojej repliki?? Jeśli tak to w jaki sposób?? Czy oprócz skupienia zwiększy sie też zasięg i moc?? I czy Krakmani zamontują wszystko na miejscu?? Pozdrawiam! Quote
HUGO_HUGO Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Witam, części są ok tylko lufa jest zbyt krótka ale to już ci w sklepie doradzą co do komory to wymieniałem w kilku lufę i gumkę i nie zmieniałem komory wiem że problem z komorą jest w chinskich emkach ale że w kałaszu to nie słyszałem :roll: Quote
MJ91 Posted December 26, 2008 Author Report Posted December 26, 2008 (edited) Tylko ze to nie jest kałasz ale MP5 :P Nawet w tytule tematu jest napisane :) Ta cyma ma właśnie niestandartową lufę i komore, wieć raczej bedzie problem... Edited December 26, 2008 by MJ91 Quote
HUGO_HUGO Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 O nie wiem czemu skojarzyłem z kałaszem, tak jakoś widziałem cyma i pomyślałem o kałaszu. :lol: W takim razie części są dobre te co podałeś w linkach, co do komory to nie wiem nie naprawiałem nigdy mp5 cymy. :-P Quote
Recommended Posts