melon Posted February 14, 2009 Author Report Posted February 14, 2009 Jakbyś nie zauważył poprzedniego posta to nie mam problemów z fpsami... A tak w ogóle problem rozwiązał się sam. Kulki 0,23, dobrze nastawiony HU i strzela jak należy. Quote
poldeck Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Wybacz... Ogólne przemęczenie powoduje , ze ostatnio ledwo widze co jest na ekranie napisane :wink: . I za wiele GB mam ciągle przed oczami :poddanie: . Quote
mivak Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 JA natomiast miałem probllem ze fpsy były ale strzelalo kijowo, raz było ok a czasami ledwie wypluwało kulki. Okazało się że lufa z komorą chodziła ciasno a sprężynaka nad komorą nie dopychała dostatecznie komory do GB. Nasmarowanie całego zespołu pomogło. Ważne żeby lufa swobodnie poruszała się w lufie zewnętrznej. Quote
melon Posted May 19, 2009 Author Report Posted May 19, 2009 Inne pytanie techniczne, czy to normalne że górne body od A2 nie pasuje do dolnego A4 i odwrotnie? Quote
Recommended Posts