Freak Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Witam Od jakiegoś czasu uczestniczę w strzelaniach ASG i postanowiłem iść w jednym wybranym kierunku czyli CQB i działania jednostek AT. Mam problem z zakupem kamizelki taktycznej a także oporządzenia do niej. Mianowicie nie wiem co kupić i na jaką konfiguracje "kieszeni" się zdecydować. Próbowałem znaleźć informacje jak "noszą" się polskie jednostki AT ( na ich bazie chciałbym się wzorować ) ale nie mogę namierzyć jakiś szczegółowych informacji. Puki co zdecydowałem się na kamizelkę z firmy "Miwo-millitary" z uzbieranych informacji wydaje mi się że jest to firma która ma w ofercie świetny sprzęt w stosunku do dobrej ceny. No to wybrałem firmę ale nie wiem co u niej zamówi i tu miałbym kilka pytań: 1. Jaka kamizelka będzie lepsza do działań CQB i AT modułowa czy z przyszytymi kieszeniami ?? 2. Ile magazynków do borni głównej i bocznej zabiera ze sobą operator AT na akcje?? ( potrzebna mi ta informacja żebym wiedział ile ładownic założyć na kamizelke ) ========================= Na kamizelce wstępnie mam zamiar nosić: - Pistolet automatyczny Glock 17 - Jeden magazynek do pistoletu automatycznego Glock 17 - Osiem magazynków do pistoletu maszynowego HK MP5A4 - Trzy granaty "Flashbang" ( repliki ) - Radio Powiedzcie mi czy coś jeszcze jest potrzebne operatorowi AT ?? Czy poza granatami "flashbang" jednostki AT korzystają z jakiś innych ?? Z Góry dzięki za pomoc
Foka Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Jak się dobrze przyjrzysz to znajdziesz tu odpowiedni wątek do takich pytań.
Recommended Posts