Shymon Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 (edited) Jak w temacie. Czy ktoś robił już taki tłumik? Mam zamiar zmajstrować takie coś z rurki pcv, miedzianej "lufy" w jej wnętrzu i jakiegoś dźwiękochłonnego materiału (gąbka, pianka etc.), i nie wiem jak się do tego zabrać :-F Posiadam jedynie podstawowe narzędzia (kombinerki, szlifierkę, piłki do metalu, rozmaite śrubokręty). Prosiłbym o porady na temat wyrobu takiego tłumika, i jak przymocować go do lufy, ale nie na stałe ;-) Nie znalazłem, więc piszę, jakby co to proszę o linka do tematu. I nie piszcie: "Zrób tak- idź do banku/ mamusi po pieniądze i kup sobie prawdziwy bo w domu nic nie zmajstrujesz :roll: ", potrzebuję konkretnych porad, nie tylko dotyczących cm.028 :uśmiech: Edited December 20, 2008 by Shymon Quote
vegosan Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 idz se kup albo czytaj do cholery forum bo byly o tym tematy ! Quote
Shymon Posted December 20, 2008 Author Report Posted December 20, 2008 dobra, znalazłem :F Moda proszę o usunięcie tego tematu bo mi wstyd :P Quote
Recommended Posts