rumak Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 (edited) Po pierwsze czy masz mnie za idiote???To chyba oczywiste i każdy głupi odpowiedzieć potrafi żeby strzelić, wystarczy po prostu ruszyć od czasu do czssu kopułą(chociaż pewnie pająki już się tam zagnieździły) i pomyśleć :wink: jakbym nie miał problemu to bym chyba nie pisał??!! Ale widocznie nie każdy potrafi korzystać ze swojego mózgu.A po drugie to nie z pyskiem, widzę że z kulturą też nie zabardzo :???: Kolego, weź coś na wstrzymanie i sam się zastanów nad własną "kulturą" [oraz formą pisowni, bo kuleje mocno]. Kolejny taki post i będzie urlop na przemyślenie podejścia do zasad forum. Edited December 15, 2008 by Promant
Kajor Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Nie pisałeś nic o silniku i nie bulwersuj się, bo ci się zmarszczki zrobią...
Wolf Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Panowie, trzymajmy się pewnego poziomu wypowiedzi i zasad obowiązujących na forum. To nie jest miejsce na osobiste wycieczki słowne, tylko rzeczową wymianę informacji i doświadczeń. Aby uzyskać trafną odpowiedz,należy konkretnie i rzeczowo zadać pytanie, oczekując zadowalającej, szczegółowej odpowiedzi. Przepraszam za OT w tym temacie, ale sugeruje przeczytanie tego: http://wmasg.pl/info.php?ids=10
HustleR Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Po pierwsze czy masz mnie za idiote???To chyba oczywiste i każdy głupi odpowiedzieć potrafi żeby strzelić, wystarczy po prostu ruszyć od czasu do czssu kopułą(chociaż pewnie pająki już się tam zagnieździły) i pomyśleć :wink: jakbym nie miał problemu to bym chyba nie pisał??!! Ale widocznie nie każdy potrafi korzystać ze swojego mózgu.A po drugie to nie z pyskiem, widzę że z kulturą też nie zabardzo :???: Kopułą, kretyn, pająki się zagnieździły - ty chcesz mnie uczyć kultury??? Po raz kolejny - proszę Cię... Najpierw zadaj pytanie tak żeby było zrozumiałe bez wątpliwości Po drugie - poluzuj portki i nie denerwuj się tak ;-) PS: Nie mam Cię za kretyna ale za krótkie przepraszam ze te inwektywy bym się nie obraził
Recommended Posts