Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Po pierwsze czy masz mnie za idiote???To chyba oczywiste i każdy głupi odpowiedzieć potrafi żeby strzelić, wystarczy po prostu ruszyć od czasu do czssu kopułą(chociaż pewnie pająki już się tam zagnieździły) i pomyśleć :wink: jakbym nie miał problemu to bym chyba nie pisał??!! Ale widocznie nie każdy potrafi korzystać ze swojego mózgu.A po drugie to nie z pyskiem, widzę że z kulturą też nie zabardzo :???:

Kolego, weź coś na wstrzymanie i sam się zastanów nad własną "kulturą" [oraz formą pisowni, bo kuleje mocno]. Kolejny taki post i będzie urlop na przemyślenie podejścia do zasad forum.

Edited by Promant
Posted

Panowie, trzymajmy się pewnego poziomu wypowiedzi i zasad obowiązujących na forum.

To nie jest miejsce na osobiste wycieczki słowne, tylko rzeczową wymianę informacji i doświadczeń. Aby uzyskać trafną odpowiedz,należy konkretnie i rzeczowo zadać pytanie, oczekując zadowalającej, szczegółowej odpowiedzi.

Przepraszam za OT w tym temacie, ale sugeruje przeczytanie tego:

http://wmasg.pl/info.php?ids=10

Posted

Po pierwsze czy masz mnie za idiote???To chyba oczywiste i każdy głupi odpowiedzieć potrafi żeby strzelić, wystarczy po prostu ruszyć od czasu do czssu kopułą(chociaż pewnie pająki już się tam zagnieździły) i pomyśleć :wink: jakbym nie miał problemu to bym chyba nie pisał??!! Ale widocznie nie każdy potrafi korzystać ze swojego mózgu.A po drugie to nie z pyskiem, widzę że z kulturą też nie zabardzo :???:

Kopułą, kretyn, pająki się zagnieździły - ty chcesz mnie uczyć kultury??? Po raz kolejny - proszę Cię... Najpierw zadaj pytanie tak żeby było zrozumiałe bez wątpliwości

Po drugie - poluzuj portki i nie denerwuj się tak ;-)

PS: Nie mam Cię za kretyna ale za krótkie przepraszam ze te inwektywy bym się nie obraził

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...