Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

to przeczytam :)

wolałem się dopytywać bo tam nawet nie widać (przynajmniej ja nie widzę) co to za firma robiła.

biorę to z atrapą kolimatora(przynajmniej tak piszą) bo będę odwzorowywał Stargate: Atlantis :) a wątpię żebym znalazł taki kolimator gdzieś indziej tyle że lepszy. innymi słowy będzie tam dla szpanu :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze możesz eo-techa zamontować, będzie podobnie, a koli o niebo lepszy. W Atlantis nie używali tłumików ;)

Atrapa do końca to to nie jest, warto mieć coś z czego można przycelować.

A firma - cóż "Made in China" = ACM = GFC = Echo = i inne podobne ;)

Posted

tłumik mogę zdjąć, ale może zrobię jak mówisz (dasz jakiś link do koli?)

czytam sobie właśnie i widzę jak jako że nie jestem specem i nie chce tracić gwarancji to chyba im napisze przy zakupie żeby zajrzeli i zrobili coś z nadmiarem smaru. :)

Posted

Użyj googli - nie przesadzaj, wpisz np eo-tech + sklep + 551. Wyrzuci ci wiele propozycji, nie bierz tylko najtańszej, bo będziesz miał lusterko. Dlaczego lusterko? Jest na forum ;)

Posted

Sprawa chińskiego kolimatora wyjaśniona - Krakmani nie mają i nie będą sprowadzać, bo nikt tego nie chce ;-) Czyli zostajemy przy M3. I dobrze, bo to dobry sprzęt. (polecam!)

Co do EOTechów - jak chcesz się na SG wzorować to załatw sobie jakiś zwykły kolimator, z niewielkim światłem. Jak na szynę założysz EOTecha, to nie zmieści Ci się nic na bocznych. A przecież musisz mieć latarkę i to "coś" na wojowników Apofisa, co nie? ;-)

Posted

Jak masz wersję Eo-techa 551 to latarka spokojnie wejdzie na boczna szynę. Sam mam takie rozwiązanie. Co do efektu lusterka to najnowszy z GFC ma to zminimalizowane. Poszukaj tylko w innych sklepach a znajdziesz nie za 400, a bliżej 300. Podpowiem, że sklep jest z Łodzi, ale adresu nie pamiętam

Posted

Niestety porządny często ceną przekracza wartość samej repliki. Myślę, że należy kierować się rozsądkiem i wybrać kompromis pomiędzy ceną i efektem lustra (jak pisałem w najnowszej wersji GFC jest minimalnie)

end OT ;)

Posted

Witam,

jeśli chodzi o EoTechy to ja cały czas będę polecał TEGO sprzedawcę :)

Osobiście posiadam od niego 552, zajmuje całą szynę górną ale nie widzę problemów aby zamontować coś na szynach bocznych. Jeśli chodzi o sam koli to jest TUTAJ m.in. o nim wątek i moja mała recka ;)

Pozdrawiam

Dziki

Posted (edited)

Tuksiak zawsze musi mnie poprawić :P. Ale pewnie masz rację.

Masz zdjęcie mojego razem z koli, na którym tkwi taki plasterek, więc wiem, bo sprawdziłem.

W większości przypadków, coś sprawdziłem organoleptycznie, to Cię poprawiam ;-).

EDYTA:@up też mi się tak wydawało, ale TM z koli nie trzymałem w łapie, to się nie wypowiadałem.

Edited by Tuksiak
  • 4 weeks later...