Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Te kieszenie mają swoje zastosowanie, szczególnie że mundur ten nie był projektowany dla zwykłego szweja a do typowych dla sił specjalnych operacji typu DA. Poza tym kieszeń ta nie koliduje z panelami udowymi.

Posted

Sądząc po tych bajeranckich i na pewno wygodnych kieszeniach nad kolanami wzory zostały zaczerpnięte prosto z US'a ;)

przecież to chłopaki z USa

dziwi mnie zawsze gadanie o tym że coś jest takie czy siakie jak na dupie się tego nie miało

Posted

przecież to chłopaki z USa

dziwi mnie zawsze gadanie o tym że coś jest takie czy siakie jak na dupie się tego nie miało

US na dupie miałem :) Tych kieszeni nie używałem, bo czego bym tam nie włożył to przeszkadzało - może z wyjątkiem papierów jakiś.

Tak na marginesie - trochę dystansu Panowie, porównanie wz.93 z tym mundurem nie mogło być na poważnie ;)

Posted

US na dupie miałem :) Tych kieszeni nie używałem, bo czego bym tam nie włożył to przeszkadzało - może z wyjątkiem papierów jakiś.

Tak na marginesie - trochę dystansu Panowie, porównanie wz.93 z tym mundurem nie mogło być na poważnie ;)

a to sorka ..nie zauważyłem że piszesz o modelu munduru jakim jest US

a odnośnie samych spodni to myslę że są spoko

chodź osobiście zamieniłbym kontrafałdę na zwykły mieszek lub powiększył ją i dodał zamek

na pewno zaletą jest fakt że omijają ją taśmy od kabury czy paneli udowych

zauważyłem też kieszenie cargo pod większym skosem u niektórych operatorów