benizo Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Jak w temacie. Jak rozłożyć G.5 Galaxy ? Żeby móc wymienić gumkę HU bo moja MP5 strzela na zerowanym HU lekko do góry i w lewo a jak podkręcę to kulka leci w kosmos :P Pozdrawiam Quote
Guest legato Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Jakich kulek używasz? Chodzi mi o ciężar, bo możliwe, że Twoje kulki są po prostu za lekkie. Moja też strzela w lewo.. Poczytaj ten temat: Galaxy Co do rozbierania repliki polecam: Rozkręcanie Quote
benizo Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 Używam G&G 0,25g :) A za link do filmu bardzo dziękuję :) swoje m15a4 i replikę scar'a rozłożyłem intuicyjne ale w Galaxy to już wyższa technologia :P pozdrawiam Quote
Guest legato Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Zwracam honor, masz mało postów i nie masz avatara. Wziąłem cie za małego n00bka :) Gdybym wcześniej wszedł na Twój profil, to pytanie o kulki było by zbędne. Quote
F4RR3LL Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Temat wałkowany dużo razy. Tutaj masz link do działu z tą bronią. Nie lepiej tam się zapytać tylko tworzyć nowy temat? http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=32486&st=100 :roll: :poddanie: Pozdrawiam serdecznie, F4RR3LL Quote
Recommended Posts