Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na specshop'ie od dłuższego czasu nie ma, też polowałem ale doszedłem do wniosku że stock'owe działają na razie to po co kupować. Naps'a dorwałem używke.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kup te części na wgc lub ehobbyasia są małe więc tania wysyłka i ominą cło i vat i wtedy o niebo taniej wyjdzie niż w polsce. (nie mówiąc o tym czy w ogóle dostaniesz te części w polsce)

Posted

z tego co ja wiem A+ studio sprawdza się dobrze przy lufach 6.03 a ra tech przy 6.01 posiadam taka i taka lufę oraz taką i taką gumkę.

Z rezultatów lufy falcon 460mm 6.03mm i gumka A+ byłem nie zadowolony (aczkolwiek miałem wtedy źle doszczelnioną komorę hop up)

Z połączenia lufy ra tech 6.01mm 370mm i gumki od ra techa (niebieska) jestem bardzo zadowolony.

Posted

a ktoś montował takie wynalazki u siebie ?

http://gunfire.pl/pr...ypu-M4-M16.html

http://gunfire.pl/pr...ypu-M4-M16.html

Mam aluminiową dysze zobaczymy czy komora hop up po dłuższym okresie padnie, tak jak ktoś pisał.

Nie wiem dokładnie jak spisują się te bufory, ale polecam z tego samego sklepu takie coś http://gunfire.pl/product-pol-1152202822-Zestaw-Super-Recoil-Kit-do-replik-typu-M4-WA-G-P.html Nie wiem jak jest z kompatybilnością na WE, ale te dwa bufory z Twojego posta pasują do WA, więc ten powinien pasować do WE
  • 1 month later...
Posted

Witam,

Jakie lufy precyzyjne pasują do Open Bolta? Zauważyłem, że są niemal identyczne jak w AEG-ach ale nic konkretniejszego na ten temat nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam!

Posted (edited)

Witam,

Jakie lufy precyzyjne pasują do Open Bolta? Zauważyłem, że są niemal identyczne jak w AEG-ach ale nic konkretniejszego na ten temat nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam!

Wyjmij lufę z open bolta i porównaj z aegowymi - nie są identyczne. Trzeba szukać dedykowanych albo przerabiać.

Edited by zbojcerz_hegemon
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Czy w naszym kochanym kraju dostępne są stalowe bolty do m4 (ob) ? oraz nozzle do PDW (ob) ?

Czy jedynie www.airsofttaiwan.com ?

Edited by Padaka
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Małe pytanie: czy lufy z CB są kompatybilne z OB?

I drugie trochę większe: jakie części z CB podejdą do OB (czytałem, iż zespół spustu, ale czy jakieś jeszcze)?

Edited by luki527
  • 2 months later...
Posted

Wiem że mogłem coś ominąć ale pytanie mam do Was jakie części od WA pasują do WE z wewnętrznych? głownie chodzi mi o prowadnice kolb czy trzeba coś przerabiać /dodawać czy pasują bez problemu?