Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Znalazłem w necie ogłoszenie o sprzedaży nakolanników ALTA w kamuflarzu Cadpat.

Dość się nimi zainteresowałem ale jak wszedłem na stronę ALTAindustries.com to nie widziałem aby mieli w ofercie nakolanniki w takim właśnie kamuflarzu. Czy jest może coś o czym nie wiem?

Nie jestem pewien czy to aby na pewno oryginalne ALTY- poniżej zamieszczam zdjęcie tych nakolanników:

1d071oo1.jpg

Edited by Darg
Posted

Wiem, ze kilka firm robilo kopie alt, wlasnie z tym ich AltaLock'ie w czyms co bylo wariacja na temat MARPATa i CADPATa (wygadaly bardzo podobnie do tych ze zdjecia). Powiem szczerze, ze nigdy sie nie spotkalem z Altami w CADPAT, ale moge sie mylic (nie jestem jeszcze posiadaczem munduru w tym kamuflazu, wiec nie sledze elementow do niego przeznaczonych)

Posted

No ale nie trafione z tego powodu też, że to jest chińszczyzna...

Lepiej było rzucić napszykład Eaglem Ind., które może wyprodukować oporządzenie w każdym kolorze/kamuflażu, a nie wystawia tego...

Posted

Szkoda tylko, że u Eagle'a trzeba tego zamówić min. 25 sztuk i czekać na wyprodukowanie, zatem nie jest dostępne od zaraz... I co? Też nie trafiłeś.

Chodziło mi tylko i wyłącznie o sytuację na stronie. Że coś jest produkowane przez tą albo inną firmę, ale na ich stronie w ofercie tego nie ma.

I nawet jeśli chińszczyzna to czemu jakość jest na tyle dobra (Bo ludzie chwalą np. ich odzież M-65)? Chyba żeś chińsczyzny w życiu nie widział, albo nic z helikonu nie miałeś.

Posted

Szkoda tylko, że u Eagle'a trzeba tego zamówić min. 25 sztuk i czekać na wyprodukowanie, zatem nie jest dostępne od zaraz... I co? Też nie trafiłeś.

Hehhehe jasne! :-F

I nawet jeśli chińszczyzna to czemu jakość jest na tyle dobra (Bo ludzie chwalą np. ich odzież M-65)? Chyba żeś chińsczyzny w życiu nie widział, albo nic z helikonu nie miałeś.

Nie ten temat - sorry.