Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

mam przyjemność zaprosić Was do zapoznania się z już -nastą wersją strony teamowej Grey Wolves - Warsaw Airsoft Regiment.

www.greywolves.pl

stronka jeszcze nie jest kompletna - Ark'Gregor cały czas nad nią pracuje. Przybywa nowych treści jak również jest uzupełniana wcześniejszymi galeriami i relacjami. Mam nadzieję - że znajdziecie na niej też coś dla siebie :-)

P.S.

Zapraszam również do odwiedzenia naszego FORUM !!!

Posted

Widać, że ktos sie napracowal nad ta stronka. Sporo, calkiem ladnie zaaranzowanych zdjec i mily dla oka wystroj graficzny. Niestety, spore plachty "pocietej" grafiki laduja sie dosc dlugo i mam wrazenie, ze jest kolejna strona z przerostem formy nad trescia(przynajmniej na razie).

Co do tych lusek, to faktycznie zmora - nie dosc, ze nigdzie nie pasuja (Kalacha jakos nie zauwazylem, heh), to sa uzywane w zdecydowanym nadmiarze, prawie na kazdym zdjeciu! Poza tym, co jak co, ale luski z broni ostrej dosc slabo (powiedzialbym nawet, ze w ogole!) kojarza sie z ASG, tak wiec moze lepiej byloby rozrzucic w tle pare opakowan kulek BB??? ;-)

Zyczac dalszego rozwoju serwisu...

Posted

Bardzo ładnie wykonana stronka.

Mały offtopic, nawiązując do USP - czy to aby nie jest jednak P12? Wiem, że producent (KWC?) sprzedaje to-to jako P8 własnie, ale zawsze wydawało mi się, że USP Tactical nosi oznaczenie P12 ("zwykły" USP - P8, Compact - P10)... Czy coś mi się strasznie pomyliło? :)

Posted

Wydaje mi się, czy dział "filmy" jest jeszcze pusty ?

Reszta bardzo ładnie - prędkość ładowania b.dobra (nartostrada 512 w pracy/ stałka ok 128kB w domu)

• 2 weeks later...
Posted

To jest chyba zdjecie takiej "chinskiej" wersji G36 .Tzn sie wersji sprezynowej chiwnskiej produkcji czy tam jakiejs innej.Mozna je kupic na e-bayu z tego co wiem.A swoja droga to ktos z was ma moze cos takiego czy te zdjecie jest poprostu tylko umieszczone na tej stronie tak informacyjnie??

Posted

Z tego co widac na ebayu to chyba tak

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=31686

Tu jest wersja z kolimatorkiem i laserkiem.Gdybys mial zamiar kupowac to bym Cie prosil o info.Pewnie bym sie dolaczyl do zakupu.

W sumie nie jest to chyba najlepszy air soft ale switnie wyglada.

A tak powracajac do tematu bym chcial pogratulowac osobie ktora robila zdjcecia do tej stronki.Pierwsza klasa tak jak i stronka :P