Rocky Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Witam Mam pytanko: co sądzicie o tym by części z tego rupiecia wykorzystać jako formę do części metalowych? Mam na myśli to że te szit plastiki byłyby przestrzennymi formami dla CNC. Miałbym kontrolę podczas produkcji i sam mógłbym wybrać typ metalu lub tworzywa. A poza tym posiadałbym jedyną w swoim rodzaju replikę. Czy ten pomysł może wypalić? Czekam na wasze opinie. P.S: Jak będę miał czas to zapuszczę fotki obudowy i części. Quote
maxavelli Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Zamiana plastiku na metal nie powiekszysz cylindra... Slowem - skutecznosc bedzie ta sama... Quote
radzu Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 D90 - grzechotka, plujka na ~5m ? nie to nie jest dobry pomysł, jeśli rzeczywiście miał byś coś kopiować to TM albo inną markową replikę a nie zabawki (dla mnie to nawet replika nie jest). Quote
Rocky Posted November 17, 2008 Author Report Posted November 17, 2008 Zostawiam tylko obudowe bo pomalowałem ją wcześniej a replika sie rozwaliłe(miałem czynny udział w tym) Quote
Recommended Posts