ku_charz Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Kupiłem na dniach cirasa od flyye, bez ładownic. I stąd wynika moje pytanie: jaka firma/krawiec robi praktycznie w takim samym odcieniu? Chodzi mi o to ze chce kupic pierdoły do kamizelki po jak najniższej cenie ale żeby współgrały kolorystycznie z kamizelką. Quote
Guest Mati13k Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Co wy macie z tymi kolorami? To nie rewia mody, kup to co Ci się podoba, może być nawet różowe. Na swojej kamizelce w RG mam ładownice w RG, khaki, CB, MC niedługo dojdzie, jakoś mi to nie przeszkadza. No i jak już koniecznie chcesz być jedną plamą to pochwal się jaki kolor ma ten CIRAS. Mam trochę rzeczy Flyye więc się zobaczy. ;) Quote
ku_charz Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 to kwestia gustu. Nie podchodzi mi kamizelka w 32472934792734 kolorach/odcieniach Ciras w CB Quote
lukaso Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Kupiłem na dniach cirasa od flyye, bez ładownic. I stąd wynika moje pytanie: jaka firma/krawiec robi praktycznie w takim samym odcieniu? Chodzi mi o to ze chce kupic pierdoły do kamizelki po jak najniższej cenie ale żeby współgrały kolorystycznie z kamizelką. Ja bym kupił Flyyea. Nie są znów te ładownice bardzo drogie a odcień taki sam gwarantowany. ;) Quote
ku_charz Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 po 1 nie mam gdzie bo nie ma w polskich sklepach tego czego akurat potrzebuje flyye po 2 chciałbym zaoszczedzic na poszczegolnych czesciach zeby móc kupic ich wiecej ;) Quote
seger Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 odezwij sie do khakishop ( czy cos takiego :) ) w Krakowie, są przedstawicielem Flyye na Polskę. Quote
ku_charz Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 do Krakowa póki co sie nie wybieram a mam kawałek. Szukałem po sklepach internetowych... Quote
stoper Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 (edited) sklep KHAKI Shop w Krakowie prowadzi sprzedaż wysyłkowa produktów Flyye i nie tylko zamówienia przyjmowane są drogą e-mailową, gg i telefonicznie niebawem ruszy pełnowymiarowy sklep internetowy. link do strony Flyye Mój odnośnik link do strony sklepu Khaki Mój odnośnik mam nadzieje ze pomogłem-pozdrawiam Edited April 4, 2011 by stoper Quote
Guest Mati13k Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Sprawdziłem, wybacz za opóźnienie. CB od Flyye jest niemal na równy z CB Camelbaka, a wiadomo, że przypasuje do CB Flyye w CIRASie. Kupuj ładownice tego samego producenta i nie marudź. :icon_biggrin: Quote
pietrasss Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Mam nadzieje ze tym razem pisze w dobrym topicu :) Mianowicie, czy są jakies róznice pomiedzy Wsh Flyye a Pantaca ? Róznice w odcieniach ? Quote
MartiN_BB Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Jeszcze jakbyś podał o jaki odcień/kolor Ci chodzi ;) Quote
pietrasss Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Chodzi mi o Cb. Kontrukcyjnie/jakościowo różnią sie jakoś ? Quote
Pavo Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Stary Pantac jest bardzo podobny do Flyye (przed 2009). Później niestety kolor się zmienił na ciemniejsze CB o lekko różowym zabarwieniu. Quote
scizophrenikz Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Witam. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Chodzi mi konkretnie o Flyye Low-Profiled Waist Pack i o Versatile Waist Pack - oba w CB. Nigdzie w PL tego nie ma??? Quote
wiewior05 Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Kontaktuj się z khaki shopem bo oni są są dystrybutorem flyye i celują w RG i CB właśnie. Żałuje,że nie khaki ale CB powinni mieć:) Quote
scizophrenikz Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Nie mają. Jeśli ktoś z Was ma którąś na zbyciu to pisać bo potrzebuję. Biorę z miejsca. Quote
KondziuM Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Czy WSH chest rig jest w uniwersalnym rozmiarze? Quote
Recommended Posts