Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

wtedy trzeba trochę cofnąć ale to głównie od neta zależy.

Postaramy się zrobić obróbkę tego filmiku i wstawić go do naszego kanału na youtube ale czy to się uda nie wiem jak coś to napisze :)

Edited by snup dogg
Posted

Sprawialiście wrażenie trochę ludzi zagubionych i nie wiedzących jak trzeba się zachowywać przed kamerą :P Wyszło trochę sztucznie.

No i wasze fatality po dostaniu kulką też kiepskie, filmów nie oglądacie? xD

No i jeszcze jedna sprawa,

"Uzbrojony jest"? A Wy mówicie, że tak.

To kurde latacie po mieście z niezablokowaną repliką? o.O

Posted

wyszłoby lepiej gdybyśmy mogli pokazać własne strzelanki ale niestety wszystko było ustawione ... :( też nie jestem z tego zadowolony. A broń na co dzień mamy w pokrowcach lub bardzo dobrze ukrytą to było tylko do wymogów filmu.

Posted

Na Pikniku Militarnym pewna reporterka po wymianie paru zdań ze mną i czwórką moich kumpli poprosiła nas, byśmy na potrzeby zdjęcia ustawili się tak, by wyglądało to na walkę - dwie osoby tu, trzy osoby tu, i jakieś pozy. Z początku pani bardzo nalegała, ale wyjaśniliśmy jej że jak już ma nam zrobić zdjęcie to jak stoimy z bananami i ze sprzętem. Musicie mieć na uwadze to, że reporterzy nie znają się na wszystkim i nie muszą znać zasad, jakie coś obowiązuje. Kiedy was o coś poproszą, możecie np. ładnie wyjaśnić, że nie możecie tego zrobić, bo to narusza prawo, prawo ASG czy coś w tym stylu. My nie zgodziliśmy się do upozorowania bitwy, ponieważ to byłaby głupota - ja byłem jako spadochroniarz 1SBS, dwójka moich kumpli jako brytyjczycy, a kolejna dwójka jako bundeswehra. Skończyło się na lansiarskiej fotce :P

Ale to tak na przyszłość ;)

Posted
My nie zgodziliśmy się do upozorowania bitwy, ponieważ to byłaby głupota - ja byłem jako spadochroniarz 1SBS, dwójka moich kumpli jako brytyjczycy, a kolejna dwójka jako bundeswehra.

Jakie to ma znaczenie? Ani dla Pani reporter, ani dla czytelników żadnego. Dla nich każde camo to moro, a jak ludzie w moro celują do siebie z broni (czy replik) to już jest wszystko ok.

Posted

Pani redaktor kazała nam również zatrzymymać jakiegoś TIRa na chwilę. Jak tylko usłyszeliśy tą propozycję, to aż zrobiłem oczy jak 5 złoty... :P Oczywiście tego nie zrobiliśmy, żeby ktoś sobie nie pomyślał... :)

A z tą uzbrojonę bronią było tak, że pani redaktor powiedziała nam wcześniej, żeby pan Dyrektor Szmit mógł sobie strzelić raz z jednego karabinu, więc kolega podłączył baterię... ;)

I to nie był środek miasta. Nasze gimnazjum znajduje się na obrzeżach miasta (też niewiem dlaczego :P). Większość czasu jeździliśmy tym pedalsko-różowym vanem i tym drugim białym.

Do kolegi Aexalvena:

Wiesz, to praktycznie był nasz pierwszy występ przed kamerą, a wyszło sztucznie, bo tak jak już to kolega snup powiedział, wszytsko było ustawiane.

To jak kilku Bundewehrowców wskakuje do pedalsko-różowego vana, było powtarzane 5 czy 6 razy, to jak US wyskakuje, też gdzieś tak. Wszytsko oprócz strzelanki było ustawiane (chociaż ona też nie do końca... :P).

Arthur Currie:

Nie, nie zgodzilibyśmy się. To już by była przesada. Jak już mówiłem pani redaktor miała wiele, dziwnych i szaloych pomysłów...

A tak propo, to nawet gdybyśmy chodzili z bronią po mieście, to nie sądze, że jakoś bardzo by się ludzie nas przestraszyli, gdyby za nami łaziły dwie kamery, dźwiękowiec i pani redaktor. Ale to już są moje przemyślenia na chwilę obecną... :P

Posted (edited)

Jakie to ma znaczenie? Ani dla Pani reporter, ani dla czytelników żadnego. Dla nich każde camo to moro, a jak ludzie w moro celują do siebie z broni (czy replik) to już jest wszystko ok.

Jednak dla re-actorów i niektórych airsoftowców to ma znaczenie ;)

Edited by Predalien93
  • 2 weeks later...