Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dziś w programie "Telewizja Objazdowa" było kilka minut na temat Airsoftu. W sumie nie było żadnych negatywnych przesłanek. Występowała tam jakaś ekipa z Iłży (chyba, nie pamiętam dokładnie nazwy miasta).

Widział ktoś jeszcze?

Pozdrawiam Szarak

Posted

Być może jakieś tam osoby z tych zdjęć były, głowy nie dam bo mam słabą pamięć do twarzy, ale struktura etniczno-mundurowa wydaje mi się być zbliżona.

Pierwsze co sobie pomyślałem widząc niektóre z tych zdjęć to panicze "Boże ratuj!" (te trupy, egzekucje a zwłaszcza ten mały bodaj dziesięcio-osmio latek)

Pozdrawiam

Posted

OMFG :strach: :strach: :strach:

Proszę, powiedzcie mi, BA! Zahipnotyzujcie mnie, że nie widziałem tych zdjęć które widziałem...

NIEEEEEEEE :poddanie:

A tych starych capów, którzy uczą dzieci paradować z "giwerami" po mieście, to się powinno za jaja na drzewach powywieszać na zbliżające się święta.

No i na rannego wybrali najmniejszego, żeby było łatwo przenieść. Żal :roll:

Posted (edited)

Wiem, że te zdjęcia wyglądają tragicznie, ale przyznaję się, to były nasze początki. Początki trudne, wiele głupstw się wtedy robiło, m. in. chodziło z bronią po mieście, przyjmowało jakichś gówniarzy, etc.

Teraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione. No chyba, że nam tam jak ostatnio p. Maria z telewizji objazdowej kazała, ale to już jest inna sprawa.

Te zdjęcia w tej galerii to jest nasza straszna kompromitacja, ale trzeba przyznać, każda grupa jakoś zaczynała.

Teraz nasza grupa wygląda o niebo lepeij, co można było zauważyć w ww. "telewizji objazdowej".

Proszę również zauważyć, że od strony ok. 5 tej galerii jesteśmy już w trakcie przeistaczania się z niewiadomo czego w grupę Airsoftową (a to jest Maj). Teraz już mamy AEGi, zero springów, dążymy do przeformowania z dwóch sekcji (US i BW) do jednej (tylko US).

Teraz nasza grupa nazywa się United Nations Contingent, proszę tutaj jest link do naszej stronki www.un-contingent.cba.pl

Staraliśmy się w programie pokazać od jak najlepszej strony, czy to nam wyszło? oceńcie sami...

EDIT:

Aha i jeszcze jedno, gogli nie widać, bo to były zdjęcia ustawiane... ;)

Edited by Damissimo
Posted

To rzeczywiście była kompromitacja tamte zdjęcia. Teraz staramy się odwzorowywać oryginalny oddział US. Nie przyjmujemy nikogo poniżej 16 roku życia. Każdy z nas przestrzega zasad asg nawet w najmniejszych szczegółach, a ten reportaż wyszedł w sumie trochę komicznie, ponieważ był w większej części ustawiany. Niedawno zaczęliśmy dozbrajać swoje szeregi praktyczni każdy z nas ma AEG'a. Mundury i oporządzenie kupujemy tylko oryginalne. Staramy się jak możemy nasza grupa niedługo obchodzi pierwszą rocznice wiec nie jesteśmy zbyt długo w tym hobby

Posted

Wiem, że te zdjęcia wyglądają tragicznie, ale przyznaję się, to były nasze początki. Początki trudne, wiele głupstw się wtedy robiło, m. in. chodziło z bronią po mieście, przyjmowało jakichś gówniarzy, etc.

Teraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione.

Czyżby?

Rekrutacja

United Nations Contingent ma zaszczyt ogłosić nabór członków do grupy!!

Wymagania:

* wiek od 15 lat w górę,

* posiadanie umiejętności przydatnych na polu walki,

* możliwość umundurowania się i uzbrojenia w przeciągu pół roku od wstąpienia,

* zainteresowanie wojskowością i militariami

:poddanie:

Posted

Bo rekrutacja ostatnio nam nie szła, więc musieliśmy zmniejszyć wiek minimalny, bo przez ten długi czas doszedł aż jeden członek, w wieku 15,5 roku, więc stwierdziliśy, że coś trzeba zrobić, aby zwiększyć liczbę członków, chociaż to niewiele dało... :P

Posted
eraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione. No chyba, że nam tam jak ostatnio p. Maria z telewizji objazdowej kazała, ale to już jest inna sprawa.

Nawet nie pytam.

Posted
Czyżby oni pod chustami nie mieli okularów ?

Ja się zastanawiam, co to za opaski na kominiarkach mają na tych fotach. Jakby tańsza, foliowa wersja ESS NVG low profile ;).

No nic, chłopaki się wyjaśnili, nie ma co robić kolejnego "objazdowego" tematu.

Pozdrawiam.

Mortis.

Posted

A o tym logu bwiem od jakiegoś czasu, tylko tak jakoś z braku czasu (czyt. lenistwa) jeszcze się za zmienienie (tylko jednej literki :P) nie zabrałem. Ale może dzisiaj nawet to zmienię... :P