Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam Was

Mój problem był wiele razy poruszany na tym forum. Mianowicie zaczynamy ''bawić się'' w ASG i tu mój problem jaka replika wybrać.

AK 47

Famas

MP5

Zapewne odpowiecie mi ze to shit itp ,ale warto zaryzykowac :)

Pozdrawiam

Trist

Posted

Są pchane na lewo i prawo, gdyż są bardzo dobre, a nawet śmiem powiedzieć, że najlepsze w tej cenie. Nad ofertą CG warto się zastanowić tylko i wyłącznie jeśli shotguny się nie podobają kupującemu i jest on w stanie zrezygnować z ergonomii na rzecz wyglądu.

Posted

na pewno nie na ''rzecz wyglądu''

nie chce shotguna dlatego ,słyszałem ze jest on w całości z abs (oczywiście sprężyny ,śrubki metal ) i jest on podatny na ''kontuzje'' :)

Posted
ci co maja tego famasa z CG to nie narzekają

Zwykle każdy chwali to co ma, zwłaszcza jeśli wydał na to 2 razy więcej. Ja powiem tak - nie mam na własność ani Famasa, ani shota z AGMu. Ale mam na strzelankach kontakt z obiema tymi replikami. I Shot z AGMu jest zwyczajnie lepszy.

Co myślicie o używanych aeg takiego typu jak podał bajeczny?

W używki, zwłaszcza chińskie, pchać się raczej nie warto.

to jest to samo co dal bajeczny ? icon_smile.gif http://gunfire.pl/product-yid-1152189545-M...-G5-GALAXY.html 20 zl zawsze w ''suchym''

Owszem to jest to samo, i jest trochę taniej. Tylko z GunFire jest różnie z obsługą w sklepie oraz jakością sprzedawanych przez nich produktów. Taiwangun, to renomowany sklep i w razie czego zawsze możesz liczyć na gwarancję, która zwykle skutkuje.

Posted

Bo to co napisał Cezii, to niemal wszystkie części zewnętrzne tej repliki ;).

Co do replik ABSowych - nie znajdziesz repliki metalowej za cenę mniejszą niż 300 zł.

Lepiej tego shotguna, którego poleciłem, bo w tym 3-lufowym bywają problemy z hop-upem przez co może mieć sporo mniejszy zasięg od AGMowego.

Posted

Owszem, mógłby być lekko cięższy (np. 2kg), ale niestety, nie za tą cenę ;). Nie jest tak lekki, żeby nie było go czuć. Powiedziałbym, że jest idealny jeśli chodzi o wygodę strzelania.

Polatałbyś z giwerą, która waży przynajmniej 5 kg, to doceniłbyś wagę tego shota ;).

Posted

Np ,czym bym mógł dociążyć ? :)

Czyli ten shotgun to będzie najlepszy wybór? Ciekaw jestem kto z was od niego zaczynał. Tam nic nie pęknie przy pompce ? ;d

Pozdrawiam

Trist

Posted

Ja zaczynałem od gorszych shotgunów i biegałem z nimi przez prawie pół roku, aż kupiłem elektryka.

Jeśli Cię to interesuje - jeden to M47 z DE, a drugi JT-3A z JT-USA.

Dociążyć możesz go czym chcesz.

Tak, shtogun to będzie najlepszy wybór.

Nic nie pwinno przy nim pęknąć, chyba że będziesz nim rzucał.

Posted

ja w shotgunie jest z celowaniem? Jak już celowanie to i jak jest z :

-zasięg

-celność

Czy nic w nim nie trzeszczy ,sprężyna nie jest za mocna?Dali tylko gwarancje rozruchowa.

Posted

Nic nie trzeszczy i nie jest za mocna. Powinien wytrzymać przynajmniej pół roku, co jak na replikę za 50 zł stanowi świetny rezultat.

Celowanie wzdłuż lufy, zasięg skuteczny około 30 metrów, całkowity około 50 metrów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...