Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie

problem jak powyżej: czy mag low-cap od Classic Army bedzie mi pasować do M4A1 2008 VERSION od JG?? Pasować znaczy zadnych zacieć, zadnego luzu czyli bedzie wchodzic dokładnie tak jak stockowy hi-cap.

Jeśli jest już taki temat to przepraszam, ponieważ szukałem ale nic nie znalazłem, a spieszy mi się, bo musze jakies magi kupić do niedzieli (strzelanka) :lol:

Bardzo prosze o odpowiedz

pozdrawiam

Posted (edited)

Z magazynkami nic na hurra. Najlepiej kupić/pożyczyć jeden i zobaczyć czy z TWOJĄ repliką działa i Cię satysfakcjonuje ;)

Strzelanka będzie jeszcze nie jedna, a pieniądze już wydasz.

Ogólnie CA robi bardzo dobre magazynki, u mnie siedzą ładnie i w CA i w JG.

Edited by mag
Posted

Po pierwsze magi do G36 są lekko mówiąc wrażliwe mechanicznie...

Po drugie przeczytaj jeszcze raz, o co pytał twórca wątku i zastanów się czy udzieliłeś mu odpowiedzi.

Posted

Nie o tym akurat myślałem ;)

Ja miałem poważne problemy z pękającym spodem maga (ta wsuwana część). I mocowaniem śruby - po jej odkręceniu i zsunięciu spodu ukazuje nam się nakrętka pod cienką warstwą plastiku, która trzyma "wkład" w obudowie magazynka. I niestety owa cienka warstwa tworzywa ma manierę pękania w najbardziej nieodpowiednich momentach.

Posted

Panowie, dziękuję!!

Low cap doszedł i pasuje świetnie do mojej Emki i bardzo dobrze podaje kulki :D

jedną wadą jest to, że musze troszkę podpiłować tą dziurkę na ktorej mag sie blokuje w gnieździe i nie wypada i de fact to tylko to nie jest kompatybilne, reasumując cała reszta miodzio :)