Griffin Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Witam! Niedługo mam zamiar kupić sobie pistolet AEG :killer: i chcę wiedzieć czy możnaby jakoś podkręcić Desert'a CYMY, obojętnie co wymienić lufę na jakąś precyzyjną, gumkę HOP-UP, sprężynę tj. obojętnie jaką część :twisted: . To samo chciałbym wiedzieć o możliwym tunningu: - Beretta (M92F) M84B ACM, - H&K USP M81 DE Wszystkim, którzy wiedzą cośkolwiek i napiszą dzięki z góry! :mrgreen:
radzu Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Śmiem stwierdzić że 300fps to nawet z markowego AEP'a było by ciężko wycisnąć żeby się nie posypał za szybko, a co dopiero z tych tandetnych zabawek o których piszesz.
Griffin Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 To chociaż jakieś 250? Sam H&K USP, którego tu wymieniłem ma 200, ale nie wiem czy z atrapą tłumika czy bez?
wajser Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Tłumik nie ma nic do osiągów w tym przypadku. W gazowym USP tłumik jest przedłuzeniem lufy wewnętrznej, dzieki czemu gaz jest lepiej wykorzystywany co prowadzi do zwiekszenia liczby FPS'ów. Tutaj to nie ma najmniejszego znaczenia.
Recommended Posts