Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zleży od repliki. Kulki ICS, ponoć rewelacja, ze stokowego M4 G&P robiły niesamowity siewnik, o jakiejkolwiek precyzji nie było mowy. Tak samo zachowywały się w M4 ICS'a z lufą SYSTEMY. Dodam że na kulkach G&G i Blasterach obie repliki hulają aż miło.

Posted (edited)

Koniu przede wszystkim z czego strzelasz i czy masz preclufę? Mój odział, który opiera się głownie na replikach BOYI i używa luf precyzyjnych; po wielu testach wybrał Excell jako najlepszą amunicję.

Edited by Czubaka
Posted

Skoro nie masz precki, a zależy ci na kasie to polecam albo kulki GFC albo goldfire czy jakoś tam. Za przyjemną kasę masz niezłą liczbę kulek,a i jakość nie najgorsza. Przetestowałem kulki GFC na stockowym JG i działało rewelacja. W moim SCARze G&G też śmigają dobrze. Kolega posiadający PTW miał z nimi problem.

Posted

Są w miare tanie, ale testy nie wypadły pozytywnie...było o tym na forum, wniskiem było to ze są tanie i nadają się do 'świni', precki 6.03 i mniej odpadają tak samo jak PTW.

Posted

Ja używam już ponad rok Blasterów 0,25 i jestem z nich zadowolony. Nie miałem z nimi żadnych problemów, żadnych wadliwych kulek czy zacinek w lufie.