toke7 Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Witam Was wszystkich serdecznie! Jako, że od około 2 miesięcy zacząłem zabawę z ASG, prosiłbym Was o poradę. Niedawno zakupiłem pistolet elekryczny H&K SOCOM 23. firmy JLS. Chciałbym dokupić do niego tłumik, lecz nie mam bladego pojęcia jaki by pasował (wymiary!). Serdecznie pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc. TK& ;-) Quote
Kocur666 Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Popatrz jaki masz gwint i czy wogole masz ... JLS kiedys wypuszczalo badziewne pistoleciki z zasiegiem 15 m i jezeli to jest taki to chyba tlumik od tanich replik wejdzie. Standardowo repliki maja gwint 14 mm lewo lub prawoskretny (zalerzy od producenta) o bardzo gęstym zwoju (jak w rurach gazowych). Pytanie tylko po co ci do elektrycznego pistoletu tlumik ? W gazowym moze troche poprawic zasieg ale w elektryku to tylko dla lansu. Quote
Kosmo Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Akurat w socomach jest gwint 16 mm. Przeważnie. I kolego Kocur666 piszemy 'zależy' a nie 'zalerzy' Quote
F4RR3LL Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ja pieprze. Wywal ten pistolet na smietnik. ostatnio to mialem i zasieg 1m. Quote
Recommended Posts