LukasL-ca Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ja mam taki pomysł , żeby już teraz rozpisać jakiś przetarg na organizację wielkiej wojny ASG , która polegała by na tym , żeby w jakimś terminie za 5-6 miesięcy (żeby każdy się przygotował i zarezerwował czas , ekipy z całej polski zjechały się do wybranego miasta ( miasta organizatorów ) , podzieliły się na np. 4 ( lub więcej Państw ) i toczyły walki przez kilka dni ( 2-3 ; jedni warują i biegają , drudzy odpoczywają po patrolu - tak jak w realu , że każda grupa ma jakieś zadanie ). Tylko trzeba by wyznaczyć dużą ilość terenu , wybrać odpowiedni termin i znaleźć kogoś kto by się podjął organizacji. Ja chętnie bym się tego podjął ale ja dopiero wkraczam do strzelanek i gry ASG , a poza tym trzeba by się znać na finansach itp. , żeby ogarnąć tyle ludzi itp. itd.. Dlatego pisze o takim pomyśle bo wpadł mi do głowy i myślę , że przy dobrej organizacji było by super.
ruffin-89 Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Hmm... Pomyślmy, od czego są zloty ? Od czego są MIL-SIMy ?
thor_ Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 A co tam niech sobie chwile pobędzie :D Ja sie powstrzymam od komentarzy bo znów wyjdzie że się znęcam nad "nowymi"...
DazO Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 hi hi, Thor..Ty się znencasz? :mrgreen: Po: 1. Są zloty. 2.Skoro zaczynasz zabawe z ASG, to kiego sie pchać to organizowania Imprezy,Zlotu!!!. Pomyśl..! :uśmiech:
Sybir Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 I zapoznaj się z definicją słowa "przetarg". Prędzej czy później Ci się to przyda ;)
balkan666 Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 I zapoznaj się z definicją słowa "przetarg". Prędzej czy później Ci się to przyda ;) Nim doczytałem do końca też chciałem w te nutę uderzyć 8)
Foka Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 A to ci oryginalny i nowatorski pomysł... Z takim umysłem to Ty możesz zostać... chyba tylko posłem.
Recommended Posts