Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak jak w temacie... Mozliwe ze kiedys bylo ale mnie tu nie bylo i dlatego poszukuje ;)

Dokladnie mp5a3 i kolimator RED DOT.

Pozdro i z gory thx.

Posted

Hmm cosik mi sie nie chce wierzyc zeby to byl ten kolimator za 55 zl...

Na tej drugiej fotce to tak ale nie ta 1.

No ale thx ;)

Btw.szukalem i nic nie moglem znalesc.

Posted

Red Dot to nie tyle rodzina kolimatorow a potoczne okreslenie ogolnie celownika kolimatorowego... wlasnie z powodu... efektow jego dzialania :)

Posted
Oj panowie wymyslacie. Szukam fotek z kolimatorem za około 45 zl wiecie o co chodzi ;)

Kto wymysla to wymysla. Prawda jest ze nie napisales o co ci dokladnie chodzilo ;P Trzeba umiec przyznac sie do bledu.

Wracajac do tematu, imo beznadziejnie wyglada kolimator o tubusie 20 mm na jakiejkolwiek giwerze. Lepiej chyba zainwestowac i kupic montaz i jakis lepszy kolimator (30, 32, 40 mm - wiekszych nie spotkalem jeszcze :) ).

Posted

Alexx, nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi!? Chcesz znalezc zdjecie asg MP5 z takim badziewnym kolimatorkiem - to jesli ktos z maniakow ma, to moze pewnikiem zrobic fotke, aby ci zaprezentowac.

Natomiast jesli ci chodzi o prawdziwa bron, to zapewniam cie, ze nikt nie montuje i nie korzysta z takich zabawkowych rozwiazan jak "kolimator za 45 pln", heh...

Posted

Moja stara MP5 (A5/Navy, ale różnice niewielkie) i kolimator z Tajguna. Jak nie masz więcej kasy to spokojnie możesz go kupić - działa :). Ale jest daleeeki od ideału.

mp5-1.jpg

mp5-2.jpg

Pozdrawiam

Posted

ko5ma

Dzieki bardzo za fotki takie cosik sobie kupie. Btw mam takie pytanie zasieg to on ma max 50 m ?

A masz moze fotki z naprzeciwka tego kolimatora zainstalowanego na mp5 ? ;)

Pozdrawiam.

Posted
Btw mam takie pytanie zasieg to on ma max 50 m ?

A masz moze fotki z naprzeciwka tego kolimatora zainstalowanego na mp5  ? ;)

masz tu na myśli kolimator ? Ty chyba nie do końca wiesz jak on właściwie działa :| Poczytaj trochę tego.

Posted

moze on myslal ze kolimator dziala jak laser tylko w obudowie "lunetki" ?????? a tak na chlopski rozum to kolimator dziala na prostej zasadzie. jest czerwony punkt wysfietlany na przedniej "szybce" ten punkt widzisz ty i tylko ty . tylko w tych tanich to jeszcze osoba ktora stoi na przeciwko ciebie widzi jeszcze czerwony punkt alle w glebi celownika :twisted:

P.S.

Jesli sie myle to mnie poprawdzie

• 1 year later...
Posted

Bienio- latałem z tym kolimatore doczepionym do mp5sd3 UHC właśnie na te wypustki. Trzymał się całkiem nieźle, ino trzeba mocno dokręcić (zwróc nato uwage nie dokręcaj na od-wal-sie)

Z moich obserwacji co do tego kolimatora - na zime sie nie nadaje, paruje syfi się itp, wiem bo biegałem, po pół-godziny zabawy tej kropki już niewidać.

• Create New...