Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy body z Dboys bedzie pasowac do body z CA?

Recommended Posts

Posted (edited)

Moze troche zakrecona nazwa tematu ale chodzilo mi czy gorne body ( upper reciver ) z Dboys wersja z oznaczeniami "Marine" bedzie pasowac do dolnego body z CA ? chodzi mi tylko aby zrobic z mojego M15A2 - M15A3 poniewaz raczka mi nieodpowiada

Pomozcie!

Edited by lassal
Posted

Jest w tym troche racji ale chcialbym sobie zaoszczedzic rozbierania i skladania repliki na nowo. Wolalbym skorzystac z doswiadczenia ktoregos z Was.

Czy naprawde nikt tego nie wie ??

Posted

Masz CA czy Boya całego? Jeśli chcesz górne body CA wstawić do dolnego Boya to musisz wypiłowć w dolnym rowki na piny stabilizujące. Jeśli górne Boyi wpasować do dolnego CA to musisz z dolnego body spiłować sporo materiału by schowały się skrzydła trzymające górne body w dolnym. Przy czym dalej będzie możliwość na spokojnie do tego dolnego CA zamontować górne CA.

Posted

A nie chcesz zamienić się up reciverami ? Bo ja mam M15A4 od CA a chce zamienić na M15A2 (czyli z odłączanej rączki transportowej na stałą rączke transportową) Oczywiście daje komplet rączka + up reciver.

Napisz mi ew PW i się dogadamy.