Maniek_Garwolin Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Witajcie. Mam problem z moim elektrykiem MP5 JG. Jest wsadzona bateria naładowana strzelam lecz po jakimś czasie odmawia posłuszeństwa mianowicie nie chce strzelać tak jak by bateria nie była wsadzona. Gdy uderzyłem parę razy w uchwyt gdzie znajduje się silnik ruszył. Wyjmowałem silnik blaszki nie są zaśniedziałe.Może problem tkwi w śrubie... Prosił bym o pomoc.
Maniek_Garwolin Posted October 26, 2008 Author Report Posted October 26, 2008 Edit:Problem może być albo z silnikiem albo elektryka.
venomeo Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 skoro napisałeś że kilka razy uderzyłeś i zaczęło działać to sprawdź styki na bezpieczniku czy przypadkiem nie są za luźne.
evel Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Kumpel miał to samo z tym samym modelem. Był to problem z elektryką. Musiał oddac broń do gwarancji..
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Temat do usunięcia. Daj na gwarancję.
Recommended Posts