Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Kupiłem kałacha 74 cymy używke, strzelałem sobie i nagle spust przestał chwytać (stawia tylko lekki opór i dalej leci) i nie strzela... Czy to batka padła czy coś poważniejszego?? Bo nagle przestał działać...

Proszę o szybką odpowiedź. WAŻNE...

Pozdrawiam

Posted (edited)

Ja nic nie rozkręcałem ani nie robiłem z batką, dostałem go wczoraj około 14.00...

Już działa normalnie tylko niepokoji mnie to dlaczego tak się zwiesił wczoraj, bo potem podłączyłem inną batke i działał, podłączyłem tą na której wczesniej nie działał i tez zaczął działać ;| A drugim problemem jest to że kulek czasami nie dostaje, jak strzelam na auto to poleci z 10 kulek i później na pustaka leci, potem jak znów ztrzele to tez pare kulek poleci i lipa... Może to wina magazynka? (mag jest stockowy)

Edited by moris1001
  • 4 weeks later...
Posted

Jeśli juz mowa o AK to mam pytanko... chciałbym kupić sobie własnie AK-47 lub AK-74 tyle, że w jakiejś przystępnej cenie. coś dla troche wiecej niz początkującego :]

jakieś linki?

• 6 months later...
Posted (edited)

Panowie nie dajmy się ponieść emocjom ;-) ,ale mimo wszystko Ownage masz rację, bo pomijając już fakt że takich tematów jest multum, to kompletnie NIE TEN DZIAŁ I TEMAT tylko OT nabijasz Faaabi

Edited by nocek123
Posted

Już nie mówiąc o postach, które Ty nabijasz kolego.

Należy Ci się Złota Łopata czerwca, za wykopanie wymarłego tematu sprzed ponad pół roku.