Zwirek Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Otóż w momencie gdy przeładuję broń i przechylę lufę do przodu wylatuje mi kulka :wink: Wiem że tak być nie powinno!! W takim razie co się zepsuło i co jest do zrobienia? Quote
Zwirek Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 Po kliku godzinach prob; składania i rozkładania repliki problem naprawiłem. Nie wiem czemu wy mi nie odpowiedzieliście ale napisze co było przyczyną może innemu "zielonemu" się przyda tak jak mi. Otóż problem tkwił w tym, że w komorze HU kluka nie zatrzymywała się po "wyjściu" z magazynka tylko od razu pojawiała się w lufie i wylatywała samoczynnie. W każdym razie w moim przypadku wystarczyło podłożenie kawałka metalu pod sprężynę która trzymała kulke w komorze HU Przepraszam za niezbyt precyzyjne dane ale nie znam jeszcze nazw wszystkich detali. W każdym razie nie bujdzie się rozebrać komory HU nie ma tam nic czego nie da się dobrze złożyć :) Jakby ktoś chciał o coś jeszcze zapytać to pisać na gg. 3011416 Pozdrawiam i dziękuje za pomoc :lol: Quote
pixxel Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 dystanser się chyba uszkodził :D Quote
Recommended Posts