Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Witam. Mam replikę MP001 i chciałbym się dowiedzieć czy ten zestawik też pasowałby do tej broni. (Tak przebijałem się przez te kilkanaście-kilkadziesiąt stron o tuningu tej repliki)

nie będzie

Posted

I tu się mylisz, bo montowałem go wczoraj z kolegą. MP001 było kolegi, wszystko pasuje. Kolega poinformował mnie, że potem odkręcił głowicę tłoka i krzywo skręcił. Pokrzywił potem cylinder i kicha. Zestawik ładnie śmigał w MP001.

Posted (edited)

Nom pasować będzie, ale jak tutaj kolega powiedział, trzeba trochę siły żeby zamontować. Poza tym, będzie trzeba lekko uszczelnić tłoczek, ponieważ ta uszczelka nie nadaje się do używania w MP001, ponieważ lata jak prosie w worku, co raczej zniża szybkość wystrzału. Oraz jak powiedział Dexterkrak trzeba obniżyć ciężar tłoczka.

Mam pokrzywiony cylinder w mojej broni, dlatego nie mogę powiedzieć ile kartonów przebije. Przed jakimkolwiek tuningiem przebijał 4 warstwy kartonów, po podłożeniu podkładki przebijał 5 warstw. Po dołączeniu tego zestawu nie wiem ile przebije, lecz gdy kupię nowy cylinder, sprawdzę i zdam relacje.

Edited by Kapsell
Posted

I tu się mylisz, bo montowałem go wczoraj z kolegą. MP001 było kolegi, wszystko pasuje. Kolega poinformował mnie, że potem odkręcił głowicę tłoka i krzywo skręcił. Pokrzywił potem cylinder i kicha. Zestawik ładnie śmigał w MP001.

o to się zdziwiłem :P myślałem że mp001 tłok jest jak w vsr

• 8 months later...