MikeOl Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 jutro kupuje http://gunfire.pl/product-pol-1152191046-Replika-karabinu-wyborowego-SNR25K.html sr25k a&k z gunfire za 850zł co mam na starcie dokupić? kulki jakiej firmy najlepiej (0,25g) czy a&k to dobra firma ? robić przegląd zerowy?? Mam już buty, mundur i gogle. Rozględam się za maską/ hełmem - mierzyłem taki chiński ale jest za duży co możecie polecić zastępczego (tylko nie czapka.. raczej coś na wzór hełmów jednostek specjalnych z filmu "blackhawk down" chodzi mi o taką "połówkę") Quote
Laokoon Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Zapewne mówisz o KASKACH operatorów "Delta Force". Używają oni kasków Pro-tec ACE half cut bodajże (tego half cut nie jestem pewny). Oryginały zaerotnie drogie nie są, a w CQB mogą się bardzo przydać. W lesie moim zdaniem hełm czy kask jest całkowicie zbędny, jeżeli chodzi o niedzielne strzelanki, gdzie nie milsimujemy, nie larpujemy tylko siejemy kompozytem ; ) Quote
Szeli Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 Witam wszystkich.Mam na imię Piotr i chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy.Właśnie dostałem moją pierwszą replikę specna arms E-08 edge i mam pytanie co zrobić jak mid cap przestaje podawać?Wyjmuję magazynek i z repliki wypada jeszcze trochę kulek.To normalne,że nie podaje do końca magazynka,czy da się to usprawnić?No i jeszcze kwestia tuningu mocowego:jakie części zmienić by miała większy zasięg strzału? strzelała w lesie no i jeszcze celność poprawić? Dziękuję z góry za porady. Quote
Recommended Posts