Shibo Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Szukam sklepu airsoftowego w Nowym Sączu ponieważ chce kupić M16. Nie szukam sklepu internetowego bo mam złe doświadczenia. Prosze o pomoc!! Quote
Viamortis Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Nie znajdziesz sklepu airsoftowego w Nowym Sączu. Złe doświadczenia masz? Z allegro? Czy z Airsoftxtreme? W dziale sklepy poczytaj sobie opinie użytkowników. Możesz też jechać do Krakowa i znaleźć siedzbę taiwangun.com (krakman). Quote
Shibo Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 Z allegro. Kupiłem MP5 i 1 raz przyszła zła bron a za drugim razem zepsuta. Chyba rzeczywiście pojadę do Krakowa jakbys tylko mi podał adres sklepu?? :!: Quote
Viamortis Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Vetulaniego 1a bodaj, o ile dobrze pamiętam. W dni powszednie mają bodaj 10-16, w soboty 10-13 czynne. O ile się nie pozmieniało. Co do wysyłki, to naprawdę, są profesjonalne sklepy (np. asgshop.pl, taiwangun.com), z którymi problemy to wyjątki i zawsze pomoc tam uzyskasz. Quote
Recommended Posts