Garrison Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ktoś ze Szczecina coś słyszał o tym sklepie? Kto tam był? Bo ja niestety nie miałem okazji tam zajść, a chciałbym się dowiedzieć, czy jest warty polecenia. Quote
Griffin Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Siema! Byłem tam i powiem tak... Co do tanich sprężynowców to mają full chińszczyzny, nie wiem jakie firmy bo się nie przyglądałem. Jest parę krótkich gaziaków i oczywiście długie i krótkie AEG'i w gablotach. W przypadku asortymentu to są okulary, google, jak dobrze pamiętam chyba maski, spory zapas kulek i GGas. Osobiście interesowałem się krótkimi elektrykami. Z 4 w gablocie każdy był po 259zł w nawiasach podaje najtańsze oferty internetowe tych replik: - Glock 17 Cymy (149zł), - Beretta 93R (159zł), - H&K USP Double Eagle (159 zł), - Desert Eagle Cymy (199zł). Więc już po tej analizie cenowej odniosłem wrażenie, że troszkę windują ceny, ale to moja subiektywna opinia ;-) Jeśli ktoś wie więcej, niech pisze :mrgreen: Quote
pawell0712 Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Czy to ten sklep ?? http://www.airsoft-militaria.pl/about.php?page=3 Quote
Griffin Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Nie, SHOTGUN znajduje się na ulicy Bolesława Krzywoustego w Szczecinie. Quote
ptaq1234 Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Sorry za odkopanie tematu, ale ogólnie Shotgun to teraz jeden z bardziej liczących się i lepszych (moim zdaniem) sklepów w Szczecinie. Konkurują z CrazyBee ale moim zdaniem są od nich dużo lepsi. Atmosfera w sklepie jest genialna, obsługi lepszej mieć nie można. Sklep ma tylko jedną wadę: prawie nikt o nim nie wie. Reklama tak kuleje że aż żal ściska. O ile o otwarciu CrazyBee było wiadomo ileś tam czasu przed (chyba z pół roku), o tyle o Shotgunie nic słychać nie było. Żadnych ulotek, żadnej reklamy na wmasg ani nic. Co do asortymentu, to jak na sklep stacjonarny całkiem nieźle. Repliki głównie 400+ zł, ale jest też kilka modeli dla początkujących (chińszczyzna taka) oraz czasem mają fajnie stuningowane. Co do ciuchów i oporządzenia to też mają sporo. Naprawdę warto tam zajrzeć. Ogólna ocena: 6/5 (nie biorąc pod uwagę tej reklamy) Strona www (forum oraz kontakt): http://shotgun.com.pl/ Gorąco polecam Quote
mazi1689 Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Zaopatruję się w shootgunie i jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi jaki prezentują. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mój problem został nie rozwiązany. Chłopaki też się strzelają więc wiedzą co i jak. Polecam. Quote
Recommended Posts