Pego Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Zakupiłem nową replikę g36c od JG. Niestety ku mojemu zdumieniu nie chcę strzelać. Po wglądzie w replikę zauważyłem że w "dziurce" do której docierają kulki z magazynku ma w sobie kulkę. Wiec piszę z zapytaniem czy jest jakiś sposób na wyjęcie ją w prosty sposób bez utraty gwarancji, zależy mi na czasie gdyż kupiłem tą replikę właśnie na zbliżającą się strzelaninę. :???: Pozdrawiam i z góry dziękuję Pego ;-) Quote
Pego Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 To nie jest takie proste gdyby było tak jak mówisz nie zawracał bym czasu kulka jest w takim miejscu że ani w jedną stronę ani w drugą nie chcę wyjść. Quote
Punk4ass Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Czyli tak jakby w ściance??? Jak tak to rozbierz go... Quote
Pego Posted October 18, 2008 Author Report Posted October 18, 2008 Ale w takim razie stracę gwarancje ? Quote
Pego Posted October 18, 2008 Author Report Posted October 18, 2008 (edited) Rozkręciłem broń kulkę wyjąłem dzięki za wyjaśnienie ale broń dalej nie strzela broń nie pobiera kulek z magazynku (HiCap) ile ich tam powinno być żeby pobierał . PS. Do góry nogami strzela ! Na instrukcji do broni jest coś takiego jak charging rope mieliście coś takiego w pudełku ? Edited October 18, 2008 by Pego Quote
konrad324 Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Do HiCap'a musisz nasypać kulek ile się da a później podkręcić taką zębatkę na dole HiCap'a. Quote
javelin Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Właśnie - jeśli nie miałeś wcześniej styczności z hi-capami, to podejrzewam, że po prostu nie nakręciłeś go. Jak pisze kolega wyżej - na dnie magazynka masz zębatkę-pokrętło - musisz tym kręcić, aż zacznie stawiać lekki opór i tak jakby "przeskakiwać". To oznacza że jest już nakręcony i można strzelać :) Quote
sgt.Chaos Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ale w takim razie stracę gwarancje ? Jeśli kulka nie wpadła Ci do gearboxa, to nie stracisz ;-) Quote
Recommended Posts