drache Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 (edited) Potrzebuję broni bocznej i zastanawiam się nad wyborem jednego z dwóch pistoletów maszynowych. Chciałbym więc poprosić o radę i porównanie dwóch broni: Tokyo Marui - Scorpion VZ.61 oraz H&K MP5K A4 Tokyo Marui Z góry dziekuję za pomoc. Edited October 4, 2008 by drache
Lambert Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 A może MP7..? Chyba wygodniejszy i są do niego kabury... Pozdrawiam, Lambert
Azael 13 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Polecam mp5k , jako boczniak dla snajpera spisuje się wyśmienicie
Switek69 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Zgadzam się z przedmówcą. Przyznam, że byłem bardzo zaskoczony zarówno poręcznością jak i uniwersalnością MP7.
99TOMCAT Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 (edited) Problem z mp7 jest taki ze albo drogie tm albo nie najlepsze galaxy lub tragiczny well :???: Troche szkoda, bo sam myślałem o mp7 jako bocznej oraz do cqb ale nietypowy i raczej mało trwały gb oraz batka starczająca na ok 400 strzałów na razie mnie wyleczyły z tej repliki. Może jak z czasem repliki potanieją to będzie sens zaryzykować takie galaxy. W podobnej cenie można kupić mp5k galaxy- na pewno znacznie lepiej to strzela ale jest też mniej poręczne... Edited October 4, 2008 by 99TOMCAT
99TOMCAT Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Sorry za zamieszanie- dopiero teraz doczytałem, że chodzi o repliki tm... Gdyby się dało wywalił bym post wyżej.. a mp7 tm widziałem w akcji i sympatycznie to wyglądało...
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 glock 18C KSC. Mp5PDW mialem, po odkręceniu kolby i tłumika nadal było za duze i zbyt nieporęczne. Po przesiadcze na klocka (acz nie akurat 18C) wreszcie jestem zadowolony.
drache Posted October 5, 2008 Author Report Posted October 5, 2008 Prawda, tylko jak to mp5k z galaxy się sprawuje, to samo pytanie, jak jest z mp7 z galaxy? Barbie posiadasz? Poszukaj sobie w odpowiednich działach. To nie jest miejsce do opisywania tego typu replik thor_
Recommended Posts