Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Używam godenball'i w M60 i jeżeli chodzi o taką bron to moim zdaniem jest super jak chodzi o stosunek ceny do ilośći. Co do jakości to wystrzelałem ich z 15 tyś i ani jednego bubla nie miałem....chyba, ze m60 nie wybrzydzał.

• 2 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam stockowego AK CM045 (suka) + kulki GoldenBall 0,25g - wystrzelanych około 1000 kulek.

- 0 zacięć

- nie skręcają na boki, celność 8/10

- nie widać żadnych ''okaleczeń''

- skuteczny zasięg - 50m przy 420fps

Posted

Używam 0.23 w M4 KWA, dają radę. Zero nadlewek, zacinek - w sumie nie mam czego im zarzucić. Do stockowych luf polecam (jak na ten przedział cenowy), do precek brałbym coś lepszego.

• 2 months later...
Posted

Jako, że przerobiłem już kilkanaście tysięcy (ok. 11k) tych kulek (0,23), postanawiam odświeżyć. Używałem ich w moich obydwu eMkach - w jednej siedzi precka MadBull'a, w drugiej prawdopodobnie Systema. Używałem w 3 midcapach (PMAG i 2 inne, jakieś chińczyki) - zero zacinek. W hi-capach - zero zacinek. Kulki lecą bez problemów, prosto, nie zacinają się w lufie. W tym miesiącu pewnie zakupię zapas 0,25'tek lub 0,28 - wtedy dam znać jak się mają sprawy z tymi wagomiarami.

Ogólnie rzecz biorąc, 0,23 w tej cenie jak najbardziej polecam.

• 1 month later...
Posted

Stosunek cena-jakość jest perfekcyjny, jednak dwukrotnie przez całą karierę razem z nimi spotkałem się z kulkami dziwnych kształtów, które spowodowały zdziwienie na twarzy i solidną zacinkę przy okazji

• 9 months later...
Posted

Czy te kulki będą współpracować na lufie prec. guardera 6,02? W cenie wychodzą lepiej(+możliwość odbioru osobistego) od guarderów i gg które są za drogie aby ich używać w hicapach..

Guest dante44
Posted

Przecież to prawie to samo co rockets, syf za 33zł

nie lepiej dorzucić 5-6zł i mieć G&G, @Tiloren jak stać Cię na częsty serwis to baw się badziewnymi kulkami.