jpro Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Czy ktos mial stycznosc z tym "karabinkiem"? Jak wielki shit to jest? Jaki mniej wiecej zasieg ma ta bron? http://www.gunfire.pl/product-yid-11521913...rowego-G23.html Ciekawe czy ktos zaspokoi moja ciekawosc. ps. Nie moglem znalezc tematu o tej replice. Jezeli takowy istnieje bardzo przepraszam, prosze o linka i zablokowanie tego. Quote
KosiarzVelPawel Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 może w ciągu tych kilku miesięcy nabył ten karabin i może się podzielić opinią? Jeśli nie to choć gdyby ktoś podał wymiary pasującej precki to byłbym wdzięczny. Quote
Szakal69 Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Ja miałem z tym styczność . Jeden kumpel od nas kupił sobie tę replike . Przyniósł ją na niedzielne spotkanie . Od samego początku były problemy. Coś mu się zwalilo chyba z uszczelkami i wysłał na gwarancje . Po powrocie z serwisu pojawił się ponownie z tą ,,snajperką'' . Okazało się, że moc faktycznie wynosci ponad 500 fps, ale wszytko psuje zerowa celność . Kolega nawet nie mógł sobie lunety wyregulować dobrze . Zażenowany osiągami karabinu wystawił go czym prędzej na allegro i sprzedał . Quote
Recommended Posts