Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, mój kumpel chce trenować sniperstwo w ASG, i chciałby na początek kupić jakąś w miarę (żeby posłużyła z rok) dobrą sniperkę do 200zł, bez przyrządów celowniczych bo takowe posiada. Co byście mu polecili za tą sumę.

PS.

Nie chodzi o zdejmowanie ludzi ze 100m jemu wystarczy ze 40m żeby zdjąć np.

Posted (edited)

Nie chodzi o zdejmowanie ludzi ze 100m jemu wystarczy ze 40m żeby zdjąć np.

Możesz pomyśleć albo o używanym warriorze, albo o rugerze carbine - ale nim nie strzelaj lepiej poniżej 25 m

Ale cudów się nie spodziewaj - każdy elektryk z tej odległości zasypie kolegę kulkami

Edited by grisza76
Posted

Wiem, wiem, że jak by go spotkał elektryk to see ya, ale my dopiero zaczęliśmy trenować i elektryków u nas nie ma prawie wcale, a jak dołoży dobry kamuflaż to będzie dobrze. A czy możecie polecić coś z Krakmana z karabinów sniperskich do 200zł??

Posted

napiszę, zanim Foka czy ktoś inny zaatakuje :-F do 200 zł nie ma karabinów snajperskich - tylko się rozczarujesz. Najtańsza sensowna (jako podstawa do tuningu) to warrior wella

• 1 month later...
  • 2 years later...
Posted

O jaki fajny temat założyłem 2 lata temu. Początki to są jednak śmieszne (snajperka do 200zł haha ale ubaw) :D Wstyd teraz jak patrze że to ja założyłem taki temat :P

Posted

ze sklep jest kijowy teraz wiem ale jeszcze jakiś czas temu nie mówiono o nim wiele. Linka podałem pewnie ze względów na dostępność tej repliki tylko w tamtym sklepie(jeszcze na tanichmilitariach było ale za 300PLN).

Pozdrawiam

darksoviet

Posted

"# Grupa: Nowi "

:hahaha: Jak zwykle :D

No niestety teraz prawie wszyscy na tym forum tacy są. Ile ja już widziałem tematów ''Czy warto elektryczne M4'' oczywiście chodzi o gówno z platick gearboxem.

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...